Op de luchthaven

Onze terminal is overzichtelijk en van alle gemakken voorzien. Op onze luchthaven vind je onder andere een restaurant, een Airportshop, bagagekarren, reisbureau Airport Eelde (tevens informatiebalie), gratis draadloze internetverbinding en meer! Uiteraard is de terminal volledig aangepast voor mindervalide reizigers.

Airportshop

De Airportshop is iedere dag geopend, een halfuur voordat de eerste vlucht plaats vindt tot een halfuur nadat de laatste vlucht is vertrokken. 

In de shop worden onder andere etenswaren, tijdschriften, parfums en dagbladen verkocht. 

* Let op, je kunt de Airportshop bezoeken wanneer je al door de security bent maar nog niet de paspoortcontrole bent gepasseerd!

Restaurant

Goed zicht op aankomende en vertrekkende vliegtuigen vanaf het uitzwaaiterras! Restaurant Bites & Flights is van maandag tot en met zondag geopend. Benieuwd naar het menu of overige mogelijkheden zoals vergaderen? Kijk op www.bitesandflights.nl.

 

Oplaadpunt elektrisch rijden

Om het elektrisch vervoer te stimuleren is op Groningen Airport Eelde een oplaadpunt voor elektrische voertuigen. Deze is voor iedereen toegankelijk en gratis te gebruiken. De stroomkosten worden wel in rekening gebracht. Bij het oplaadpunt kunnen twee voertuigen tegelijkertijd aangekoppeld worden. Je vindt het oplaadpunt voor de terminal.