Actueel

Laatste nieuws

Meer nieuws

Nachtvluchten

Medische vluchten, of ambulancevluchten, zijn vluchten die worden uitgevoerd ten behoeve van het vervoer van onder andere donororganen of transplantatieteams. Voor deze vluchten heeft Groningen Airport Eelde een ontheffing, zodat deze ook buiten de reguliere openingstijden mogen worden uitgevoerd.

Overzicht nachtvluchten

Duurzame luchthaven

Duurzaamheid en milieu zijn van groot belang voor Groningen Airport Eelde en thema's waar we al jaren hard aan werken. Groningen Airport Eelde wil een voorbeeldfunctie vervullen voor regionale luchthavens in Nederland en de luchthaven verder ontwikkelen met een zo klein mogelijke belasting voor het milieu.

We nemen onze verantwoordelijkheid voor duurzaamheid en milieu serieus en willen voorop lopen in duurzame regionale luchtvaart. Onze focus ligt daarbij op het verminderen van onze CO2 emissie, geluidsreductie voor de omgeving, het minimaliseren van energieverbruik en afvalstromen. Daarbij is Groningen Airport Eelde initiatiefnemer van het project Green Sustainable Airports. Een project waarbij regionale luchthavens met elkaar samenwerken bij het ontwikkelen van duurzame oplossingen.

Lees meer over duurzaamheid

Pers & Media

Heb je persvragen of wil je adverteren op de luchthaven? Op onze pagina vind je meer informatie hierover. 

Meer info