Wereldnieuws

Vanaf Groningen Airport Eelde vlieg je naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd. Wat dacht je van Barcelona, Rome of Praag? Of intercontinentaal naar Miami, Peking of Doha? Het is mogelijk! We vertellen je graag hoe.

​Hoe werkt het?

Vanaf Groningen Airport Eelde kan je elke dag naar Kopenhagen en München vliegen. Dit zijn zogenoemde hub-luchthavens. Vanaf deze luchthavens kun je met een zeer goede aansluiting verder vliegen naar je eindbestemming. Zo zijn tal van bestemmingen in Europa goed bereikbaar. Maar ook voor een intercontinentale reis vertrek je gewoon vanaf Groningen Airport Eelde.

Wil je op reis? Bekijk dan eerst het aanbod vanaf Groningen Airport Eelde. Want heel veel is mogelijk. Groningen Airport Eelde is hét startpunt van je reis.

Eigenlijk is het heel simpel.

Stap 1: Bedenk waar je heen wil op reis
Stap 2: Bekijk via een vergelijkingssite als skyscanner.nl wat het aanbod naar deze bestemming is vanaf Groningen Airport Eelde
Stap 3: Misschien wil je nog tijden en prijzen vergelijken met andere luchthavens
Stap 4: Boek je ticket(s).

 

Waar kan je heen?

Waar kan je heen?
De lijst met bestemmingen waar je vanaf Groningen Airport Eelde heen kan vliegen is ontzettend lang. Hieronder vind je een selectie van de bestemmingen die mogelijk zijn. Je ziet in het schema ook de vertrektijd op Groningen Airport Eelde, de overstaptijd en de aankomsttijd op de eindbestemming.

Bestemming

Vertrektijd Groningen*

Hub-luchthaven

Overstaptijd*

Aankomsttijd op bestemming*

Rome

10:00

München

40 minuten

13:40

Praag

10:00

München

50 minuten

13:05

New York

10:00

München

55 minuten

15:15

Riga

18:25

Kopenhagen

75 minuten

23:05

Peking

18:25

Kopenhagen

90 minuten

11:55

Barcelona

10:00

München

95 minuten

14:55

Miami

06:30

Kopenhagen

125 minuten

14:00

* Getoonde tijden zijn voorbeelden. De vertrek- en aankomsttijden zijn aan veranderingen onderhevig en onder voorbehoud. Kijk voor de actuele tijden op boekingssites. Alle getoonde tijden zijn lokale tijden. 


Hoe kan ik boeken?

Wij raden je aan om je tickets naar een van de bestemmingen te zoeken via bekende online boekingssites, zoals skyscanner.nl. Natuurlijk kun je voor het boeken van tickets ook terecht bij het (zakelijke) reisbureau. Zij helpen je bovendien graag bij het samenstellen van een complete reis.

Is je eindbestemming Kopenhagen of München? Dan kun je tickets boeken via flynordica.nl


Nog meer bestemmingen!

Nog meer bestemmingen!
Ook kan je drie keer per dag naar Londen vliegen. Én vanaf Londen kan je verder vliegen naar de bestemmingen Manchester, Dublin en Glasgow. Voor meer informatie over deze routes klik je op de bestemming van je keuze. Je kan ook rechtstreeks naar zon-zee-strandbestemmingen vliegen. Kijk voor het totale overzicht op onze bestemmingenpagina.