Trondheim

Vliegen naar Trondheim met maar één stop

Trondheim, de oude hoofdstad van Noorwegen is een bruisende studentenstad met altijd wel iets te doen. Ga bijvoorbeeld uit eten aan de kade of bezoek een van de vele musea. Dit allemaal terwijl de boten komen en gaan en de meeuwen over je heen vliegen.

U vliegt met tussenstop op Kopenhagen Airport

Vanaf Groningen Airport Eelde reist u met slechts één stop naar Trondheim. U maakt een tussenstop op de HUB Kopenhagen en van daaruit vliegt u verder. U vliegt met Nordica (in samenwerking met LOT) naar Kopenhagen en van daaruit met een van de partners naar Trondheim.Vliegtickets / reizen boeken

Voor het zoeken en boeken van uw vliegticket naar Trondheim kunt u gebruik maken van de bekende online boekingssites zoals Skyscanner.nl


Natuurlijk kunt u voor het boeken van tickets ook terecht bij uw reisbureau. Zij helpen u bovendien graag bij het samenstellen van een complete reis. 
Vliegschema Groningen - Trondheim*


  Vertrek Wachttijd Kopenhagen Aankomst Totale reistijd
Groningen - Trondheim 19:10 2 uur 35 minuten 00:25 (+1) 5 uur 15 minuten
Trondheim - Groningen 15:05 1 uur 0 minuten 18:45 3 uur 40 minuten

*= Getoonde tijden zijn voorbeelden. De vertrek- en aankomsttijden zijn aan veranderingen onderhevig en onder voorbehoud. Kijk voor alle mogelijkheden en actuele tijden op boekingssites. Alle getoonde tijden zijn lokale tijden. Waarom Trondheim?

  • Bruisende studentenstad
  • Rijke geschiedenis
  • Één van de grootste steden in Noorwegen
  • Gelegen aan de Trondheimfjord