Stockholm

Vliegen naar Stockholm met maar één stop

Het Venetië van het Noorden! De hoofdstad van Zweden ligt verspreid over 14 eilanden in het Mälarmeer en blikt vol trots uit over de Oostzee. Daarom kan je ook makkelijk met de boot de stad ontdekken. Of duik het nachtleven in en bezoek de Ice Bar waar de temperatuur -5 graden is!

U vliegt met tussenstop op Kopenhagen Airport

Vanaf Groningen Airport Eelde reist u met slechts één stop naar Stockholm. U maakt een tussenstop op de HUB Kopenhagen en van daaruit vliegt u verder. U vliegt met Nordica (in samenwerking met LOT) naar Kopenhagen en van daaruit met een van de partners naar Stockholm. 
Vliegtickets / reizen boeken

Voor het zoeken en boeken van uw vliegticket naar Stockholm kunt u gebruik maken van de bekende online boekingssites zoals Skyscanner.nl


Natuurlijk kunt u voor het boeken van tickets ook terecht bij uw reisbureau. Zij helpen u bovendien graag bij het samentellen van een complete reis. 
Vliegschema Groningen - Stockholm*


  Vertrek Wachttijd Kopenhagen Aankomst Totale reistijd
Groningen - Stockholm 09:15 0 uur 40 minuten 12:10 2 uur 55 minuten
Stockholm - Groningen 15:10 1 uur 20 minuten 18:45 3 uur 35 minuten

*= Getoonde tijden zijn voorbeelden. De vertrek- en aankomsttijden zijn aan veranderingen onderhevig en onder voorbehoud. Kijk voor alle mogelijkheden en actuele tijden op boekingssites. Alle getoonde tijden zijn lokale tijden. Waarom Stockholm?

  • Slechts één stop verwijderd
  • Unieke stad in Zweden
  • Het Venetië van het Noorden
  • Vol Scandinavisch design