Reykjavik › Groningen Airport Eelde

Reykjavik

Vliegen naar Reykjavik met maar één stop

Reykjavik, de meest noordelijke stad van de wereld. Bezoek Reykjavik als een citytrip of ontdek het hele eiland. Laat je verrassen door de prachtige landschappen of leef je uit tijdens een dagje shoppen, uitgaan en lekker uit eten!

 

U vliegt met tussenstop op Kopenhagen Airport

Vanaf Groningen Airport Eelde reist u slechts met één stop naar Reykjavik. U maakt een tussenstop op de HUB Kopenhagen en van daaruit vliegt u verder. U vliegt met Nordica (in samenwerking met LOT) naar Kopenhagen en van daaruit met een van de partners naar Reykjavik. 
Vliegtickets / reizen boeken

Voor het zoeken en boeken van uw vliegtickets naar Reykjavik kunt u gebruik maken van de bekende online boekingssites zoals Skyscanner.nl


Natuurlijk kunt u voor het boeken van tickets ook terecht bij uw reisbureau. Zij helpen u bovendien graag bij het samenstellen van een complete reis. 
Vliegschema Groningen - Reykjavik*


  Vertrek Wachttijd Kopenhagen Aankomst Totale reistijd
Groningen - Reykjavik 09:15 3 uur 0 minuten 15:30 7 uur 15 minuten
Reykjavik - Groningen 08:00 5 uur 40 minuten 18:45 9 uur 45 minuten

*= Getoonde tijden zijn voorbeelden. De vertrek- en aankomsttijden zijn aan veranderingen onderhevig en onder voorbehoud. Kijk voor alle mogelijkheden en actuele tijden op boekingssites. Alle getoonde tijden zijn lokale tijden. Waarom Reykjavik?

  • Slechts één stop verwijderd van Groningen
  • Meest noordelijke stad van de wereld
  • Prachtige landschappen