Peking

Vliegen naar Peking

Peking, de hoofdstad van China, is een stad van contrasten. De skyline wordt bepaald door de grote hoeveelheid moderne wolkenkrabbers. Hoge, nieuwe bouwwerken worden afgewisseld door eeuwenoude gebouwen als de Verboden Stad en de Tempel van de Hemel. In deze bruisende metropool, die meer dan 21 miljoen inwoners telt, raak je niet snel uitgekeken. 

 

U vliegt met tussenstop op Kopenhagen Airport

Vanaf Groningen Airport Eelde reist u met slechts één stop naar Peking. Je maakt een tussenstop op de HUB Kopenhagen of München en van daaruit vlieg je verder. 
Vliegtickets / reizen boeken

Voor het zoeken en boeken van uw vliegticket naar Peking kun je gebruik maken van de bekende online boekingssites zoals Skyscanner.nl


Natuurlijk kun je voor het boeken van tickets ook terecht bij uw reisbureau. Zij helpen je bovendien graag bij het samenstellen van een complete reis. 
Vliegschema Groningen - Peking*


  Vertrek Wachttijd Kopenhagen Aankomst Totale reistijd
Groningen - Peking 18:25 1 uur en 30 minuten 11:55 15 uur en 30 minuten

*= Getoonde tijden zijn voorbeelden. De vertrek- en aankomsttijden zijn aan veranderingen onderhevig en onder voorbehoud. Kijk voor alle mogelijkheden en actuele tijden op boekingssites. Alle getoonde tijden zijn lokale tijden. 

Dit is een voorbeeld. Er zijn meerdere opties mogelijk. Kijk voor alle mogelijkheden op skyscanner.nl.Fun facts

  • Peking heeft al 16 verschillende namen gehad
  • Peking is een fietshoofdstad
  • De Verboden Stad is het grootste Paleis ter wereld, het telt 980 gebouwen en meer dan 8700 kamers
  • Peking bestaat uit 16 districten en 2 verschillende provincies