Oslo

Vliegen naar Oslo met maar één stop

Tussen de Oslofjord en de bossen ligt de hoofdstad van Noorwegen. In de Oslofjord liggen zo'n 40 eilanden, en meer dan de helft van de gemeente Oslo bestaat uit parken en bossen, waardoor Oslo een echte groene stad is. Oslo heeft een levendig uitgaansleven en een unieke combinatie van stadsleven en wilde natuur. 

U vliegt met tussenstop op Kopenhagen Airport

Vanaf Groningen Airport Eelde reist u met slechts één stop naar Oslo. U maakt een tussenstop op de HUB Kopenhagen en van daaruit vliegt u verder. U vliegt met Nordica (in samenwerking met LOT) naar Kopenhagen en van daaruit met een van de partners naar Oslo.




Vliegtickets / reizen boeken

Voor het zoeken en boeken van uw vliegticket naar Oslo kunt u gebruik maken van de bekende online boekingssites zoals Skyscanner.nl


Natuurlijk kunt u voor het boeken van tickets ook terecht bij uw reisbureau. Zij helpen u bovendien graag bij het samenstellen van een complete reis. 




Vliegschema Groningen - Oslo*


  Vertrek Wachttijd Kopenhagen Aankomst Totale reistijd
Groningen - Oslo 09:15 1 uur 25 minuten 12:55 3 uur 40 minuten
Oslo - Groningen 15:10 1 uur 20 minuten 18:45 3 uur 35 minuten

*= Getoonde tijden zijn voorbeelden. De vertrek- en aankomsttijden zijn aan veranderingen onderhevig en onder voorbehoud. Kijk voor alle mogelijkheden en actuele tijden op boekingssites. Alle getoonde tijden zijn lokale tijden. 



Key facts

  • Gelegen in het Oslofjord
  • Omringd door zo'n 40 eilanden
  • Een stad vol groen
  • The Royal Palace is hier gelegen