Örebro

Vliegen naar Örebro

Örebro is niet alleen de naam van de provinciehoofdstad, maar ook van de stad zelf. De provincie Örebro bestaat uit een grote verscheidenheid aan landschappen en natuurtypen. Hooggelegen bossen, het vlakke door landbouw gedomineerde "Närkeslätten" en delen van twee van de grootste meren in Zweden, Vättern en Hjälmaren. 

U vliegt met tussenstop op Kopenhagen Airport

Vanaf Groningen Airport Eelde reist u met slechts één stop naar Örebro. U maakt een tussenstop op de HUB Kopenhagen en van daaruit vliegt u verder. U vliegt met Nordica (in samenwerking met LOT) naar Kopenhagen en van daaruit met een van de partners naar Örebro.
Vliegtickets / reizen boeken

Voor het zoeken en boeken van uw vliegticket naar Örebro kunt u gebruik maken van de bekende online boekingssites zoals Skyscanner.nl


Natuurlijk kunt u voor het boeken van tickets ook terecht bij uw reisbureau. Zij helpen u bovendien graag bij het samenstellen van een complete reis. 
Vliegschema Groningen - Örebro*


  Vertrek Wachttijd Kopenhagen Aankomst Totale reistijd
Groningen - Örebro 09:15 0 uur 30 minuten 11:50 2 uur 35 minuten
Örebro - Groningen 16:05 0 uur 35 minuten 18:45 2 uur 40 minuten

*= Getoonde tijden zijn voorbeelden. De vertrek- en aankomsttijden zijn aan veranderingen onderhevig en onder voorbehoud. Kijk voor alle mogelijkheden en actuele tijden op boekingssites. Alle getoonde tijden zijn lokale tijden. Key facts

  • Vele wandel, fiets en kanoroutes
  • Zo'n 200 km gelegen van Stockholm
  • Fietsstad van Zweden
  • Begin 20e eeuw de schoenen-stad