New York

Vliegen naar New York

The Big Apple, city that never sleeps. Stad van gigantische wolkenkrabbers, gele taxi's, Ground Zero, Central Park en Times Square. Deze overweldigende wereldstad heeft veel te bieden, het barst er van de interessante musea, leuke barretjes, restaurants en indrukwekkende gebouwen. Aanrader: New York ontdekken op de fiets. 

U vliegt met tussenstop op Munchen Airport

Vanaf Groningen Airport Eelde reist u met slechts één stop naar New York. Je maakt een tussenstop op de HUB Munchen en van daaruit vlieg je verder. Je vliegt met Nordica (in samenwerking met LOT) naar Munchen en van daaruit met een van de partners naar New York.
Vliegtickets / reizen boeken

Voor het zoeken en boeken van je vliegticket naar New York kun je gebruik maken van de bekende online boekingssites zoals Skyscanner.nl


Natuurlijk kun je voor het boeken van tickets ook terecht bij uw reisbureau. Zij helpen je bovendien graag bij het samenstellen van een complete reis. 
Vliegschema Groningen - New York*


  Vertrek Wachttijd Munchen Aankomst Totale reistijd
Groningen - New York 10:00 55 minuten 15:15 11 uur en 15 minuten

*= Getoonde tijden zijn voorbeelden. De vertrek- en aankomsttijden zijn aan veranderingen onderhevig en onder voorbehoud. Kijk voor alle mogelijkheden en actuele tijden op boekingssites. Alle getoonde tijden zijn lokale tijden. 

Dit is een voorbeeld. Er zijn meerdere opties mogelijk. Kijk voor alle mogelijkheden op skyscanner.nl.ESTA aanvragen

Als u naar de Verenigde Staten wilt reizen dan bent u verplicht een ESTA aan te vragen. Deze reistoestemming is bedoeld voor reizen van maximaal 90 dagen. U kunt hier uw ESTA aanvragen .


Fun facts

  • 1 op de 38 Amerikanen woont in New York
  • Het Empire State Building heeft zijn eigen postcode
  • Er worden meer dan 800 talen gesproken in New York, hierdoor is het een van de meest taaldiverse steden ter wereld
  • Het smalste huis in New York is slechts 2,74 meter breed