Göteborg

Vliegen naar Göteborg met maar één stop

Göteborg, de stad vol talent. Hou je van kunst? Dan zit je in Göteborg goed! In de stad bevinden zich talloze musea waar je eindeloos van kan genieten. Ook op het muziek vlak is hier genoeg te ontdekken. Liever gewoon de stad ontdekken? Architectuur staat in deze stad voorop!

U vliegt met tussenstop op Kopenhagen Airport

Vanaf Groningen Airport Eelde reist u met slechts één stop naar Göteborg. U maakt een tussenstop op de HUB Kopenhagen en van daaruit vliegt u verder. U vliegt met Nordica (in samenwerking met LOT) naar Kopenhagen en van daaruit met een van de partners naar Göteborg. 
Vliegtickets / reizen boeken

Voor het zoeken en boeken van uw vliegticket naar Göteborg kunt u gebruik maken van de bekende online boekingssites zoals Skyscanner.nl

Tickets boeken via Skyscanner

Natuurlijk kunt u voor het boeken van tickets ook terecht bij uw reisbureau. Zij helpen u bovendien graag bij het samenstellen van een complete reis. 
Vliegschema Groningen - Göteborg


  Vertrek Wachttijd Kopenhagen Aankomst Totale reistijd
Groningen - Göteborg 09:15 1 uur 10 minuten 12:20 3 uur 05 minuten
Göteborg - Groningen 15:45 1 uur 0 minuten 18:45 3 uur 0 minuten

*= Getoonde tijden zijn voorbeelden. De vertrek- en aankomsttijden zijn aan veranderingen onderhevig en onder voorbehoud. Kijk voor alle mogelijkheden en actuele tijden op boekingssites. Alle getoonde tijden zijn lokale tijden. Waarom Göteborg ?

  • Slechts één stop verwijderd van Groningen
  • Al het kunst in één plek
  • De hipste stad van Zweden