Boston

Vliegen naar Boston met maar één stop

Boston, de oudste stad van Amerika, is gesticht in 1630. De stad staat bekend om zijn rijke geschiedenis en je treft hier dan ook talrijke historische gebouwen aan. In circa vier kilometer loop je via de Freedom Trail langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad.

U vliegt met tussenstop

Vanaf Groningen Airport Eelde reist u met slechts één stop naar Boston. U maakt een tussenstop op de HUB Kopenhagen of München en van daaruit vliegt u verder. 
Vliegtickets / reizen boeken

Voor het zoeken en boeken van uw vliegticket naar Boston kunt u gebruik maken van de bekende online boekingssites zoals Skyscanner.nl


Natuurlijk kunt u voor het boeken van tickets ook terecht bij uw reisbureau. Zij helpen u bovendien graag bij het samentellen van een complete reis. 
Vliegschema Groningen - Boston*

  Vertrek Wachttijd Kopenhagen Aankomst Totale reistijd
Groningen - Boston 09:15 2 uur 05 minuten 15:15 12 uur 0 minuten
Boston - Groningen 17:30 0 uur 50 minuten 08:50 (+1) 9 uur 20 minuten

*= Getoonde tijden zijn voorbeelden. De vertrek- en aankomsttijden zijn aan veranderingen onderhevig en onder voorbehoud. Kijk voor alle mogelijkheden en actuele tijden op boekingssites. Alle getoonde tijden zijn lokale tijden. 


Fun facts

  • De naam Boston is afgeleid van een Engels dorp
  • De bekende keten Subway heeft zijn eerste filiaal geopend in Boston
  • Ooit was kerstmis in Boston verbannen 
  • De eerste Amerikaanse vuurtoren is gebouwd in het jaar 1716 in Boston Harbor

ESTA aanvragen

Als u naar de Verenigde Staten wilt reizen dan bent u verplicht een ESTA aan te vragen. Deze reistoestemming is bedoeld voor reizen van maximaal 90 dagen. U kunt hier uw ESTA aanvragen.