Bergen

Vliegen naar Bergen met maar één stop

Bergen, de stad voor avontuur, natuur en cultuur! Beklim bijvoorbeeld een van de zeven bergen die de stad omringen. Of bezoek de ambachtelijke winkeltjes en proef de lokale keuken in een van de vele restaurants. Bergen is een volledige stad met de natuur dichtbij.

U vliegt met tussenstop op Kopenhagen Airport

Vanaf Groningen Airport Eelde reist u met slechts één stop naar Bergen. U maakt een tussenstop op de HUB Kopenhagen en van daaruit vliegt u verder. U vliegt met Nordica (in samenwerking met LOT) naar Kopenhagen en van daaruit met een van de partners naar Bergen.
Vliegtickets / reizen boeken

Voor het zoeken en boeken van uw vliegticket naar Bergen kunt u gebruik maken van de bekende online boekingssites zoals Skyscanner.nl


Natuurlijk kunt u voor het boeken van tickets ook terecht bij uw reisbureau. Zij helpen u bovendien graag bij het samenstellen van een complete reis. 
Vliegschema Groningen - Bergen*


  Vertrek Wachttijd Kopenhagen Aankomst Totale reistijd
Groningen - Bergen 19:10 0 uur 45 minuten 22:25 3 uur 15 minuten

*= Getoonde tijden zijn voorbeelden. De vertrek- en aankomsttijden zijn aan veranderingen onderhevig en onder voorbehoud. Kijk voor alle mogelijkheden en actuele tijden op boekingssites. Alle getoonde tijden zijn lokale tijden. Waarom Bergen?

  • De natuur is niet ver weg
  • Proef de cultuur
  • Levendige stad