Haas(t) je, boek nu je paastrip naar Londen!

Heb je voor je gevoel net de oliebollen achter de kiezen, lachen de paaseieren je alweer toe in de winkel! Lijkt het je leuk om het Paasweekend eens ergens anders te vieren, maar wel dicht bij huis? Vlieg vanaf Groningen Airport Eelde snel en makkelijk naar Londen. Genoeg activiteiten om je weekend te vullen: paaseieren zoeken, voorstellingen bekijken én speciale proeverijen in bakkerijen en chocoladewinkels. 

Boek Londen

Chocoholic opgelet!

Puur, hazelnoot of praliné? Muffins, zoete broodjes en versgebakken botercroissants? Eet jezelf tonnetje rond tijdens de cakes en chocolade proeverij. De toer wordt volledig aangepast op basis van je eigen smaak, interesses en dieetbeperkingen. Ondertussen verken je leuke buurten in de stad, verschillende bakkerijen en chocoladewinkels en zie je veel meer van Londen.

Voorstelling The Passion - Trafalgar Square

Op Goede Vrijdag kun je kijken naar een live voorstelling van The Passion op Trafalgar Square. Deze wordt nagespeeld door meer dan honderd acteurs. Om 12:00 uur en 15:15 uur. De voorstellingen zijn gratis te bekijken, dus zorg dat je vroeg bent voor een goed plekje. Let er ook op dat er een vrij realistische kruisiging van Jezus wordt laten zien, dus dat dit misschien niet al te geschikt voor kleine kinderen is. 

Eitjes zoeken tussen de dieren!

Hazen en eitjes zijn dé bekende combinatie met Pasen. Maar dit kan spannender! Wat dacht je van eieren zoeken in de dierentuin tussen de apen, ezels en stokstaartjes. Neem je kinderen mee naar de Battersea Park Children’s ZOO

Kathedralen en kerken

In Londen staan prachtige kerken en synagoges. Geschikt om tijdens dit Paasweekend te bezoeken. Bekijk de vieringen in de volgende bekende kerken en synagoges: Westminster Abbey, St. Paul’s Cathedral, Southwark Cathdral. Of bezoek de Nederlandse Kathedraal Southwark Cathdral. Hier kun je op 21 april terecht voor een Paasontbijt.