Kopenhagen › Groningen Airport Eelde

Let op: vanaf 30 december 2018 vliegt Nordica niet langer naar Kopenhagen en München. Voor vragen over je boeking kun je contact opnemen met Nordica of de partij bij wie je jouw vliegtickets hebt geboekt.

Klik hier voor meer informatie

Kopenhagen

Waar kan ik tickets naar Kopenhagen boeken?

LOT polish Airlines vliegt onder merknaam van Nordica naar Kopenhagen. LOT is partner van de Star Alliance. Alleen al binnen Star Alliance werken 28 luchtvaartmaatschappijen met elkaar samen, waaronder SAS, Lufthansa en Singapore Airlines. Tickets naar Kopenhagen boek je op tickets.groningenairport.nl. Tevens is het mogelijk om je tickets te boeken via een (zakelijk) reisbureau.

Hoeveel bagage mag ik mee op mijn vlucht naar Kopenhagen?

Kijk voor de actuele informatie en voorschriften over bagage op de website van de maatschappij.

Let op: vlieg je via Kopenhagen verder naar een andere eindbestemming? Dan gelden op het tweede deel van jouw reis mogelijk andere voorschriften. Check daarom altijd de website van de luchtvaartmaatschappij die (het tweede deel van jouw) reis uitvoert. 

Kan ik online inchecken voor mijn vlucht naar Kopenhagen?

Het is mogelijk om vooraf online in te checken voor je reis naar Kopenhagen. Dit kan via de website van Nordica. Heb je jouw ticket via een andere website geboekt? Raadpleeg dan de informatie over online inchecken die je vindt in de boekingsbevestiging. Je kunt ook inchecken voor je vlucht naar Kopenhagen op Groningen Airport Eelde.