Bagage › Groningen Airport Eelde

Let op: vanaf 30 december 2018 vliegt Nordica niet langer naar Kopenhagen en München. Voor vragen over je boeking kun je contact opnemen met Nordica of de partij bij wie je jouw vliegtickets hebt geboekt.

Klik hier voor meer informatie

Bagage

Mag ik mijn medicijnen meenemen?

Voor het meenemen van medicijnen is een dokters- of apothekersverklaring nodig.

Zorg er altijd voor dat je jouw medicijnen in je handbagage meeneemt, dus niet in de bagage die via de check-in balie naar het laadruim gaat. Verder raden wij aan het Engelstalige recept van de medicijn mee te nemen, zodat je deze kunt laten zien als douane- of veiligheidsbeambten vragen stellen over je medicijnen of injectienaalden. Injectienaalden dienen goed verpakt te worden. Medicijnen die koel moeten worden bewaard, kun je het beste meenemen in koelzakken of vacuümflacons binnen de geldende handbagagevoorschriften. Er is geen koelmogelijkheid aan boord.

Indien je twijfelt, kun je altijd jouw huisarts raadplegen.

Mag ik eten meenemen in mijn handbagage?

Je mag gewoon je boterham met kaas en/of wat lekkers voor onderweg meenemen in jouw handbagage. Wel gelden er speciale regels met betrekking tot vloeistoffen en scherpe voorwerpen. Klik hier voor meer informatie hierover.

Mag ik mijn koffers van tevoren brengen?

Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om je bagage eerder te brengen en later zelf terug te komen. Dit geldt voor alle vluchten.

Er zijn geen bagagekluisjes op Groningen Airport Eelde.

Mag ik een Samsung Galaxy Note 7 meenemen?

Het is niet toegestaan om een Samsung Galaxy Note 7 mee te nemen op een vlucht vanaf Groningen Airport Eelde. Dit geldt voor zowel de handbagage als ruimbagage.