Algemeen

Kan ik mijn fiets op de luchthaven stallen?

Het is altijd mogelijk om je fiets te stallen in de openbare fietsenstalling van Groningen Airport Eelde. Deze bevindt zich onder de verkeerstoren. Ook is er een afgesloten fietsenstalling. Wanneer je hier gebruik van wenst te maken, kun je voorafgaand aan je vlucht een e-mail sturen naar receptie@gae.nl. Zij voorzien je graag van meer informatie. Heb je je van tevoren niet aangemeld? Dan is deze fietsenstalling helaas niet toegankelijk.

 

Mag ik mijn hond meenemen op vakantie?

Je kunt jouw hond meenemen op vakantie mits je dit vooraf hebt aangeven bij de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt. Je kunt jouw hond meenemen tot in de vertrekhal. Bij de gate zal de hond in de eigen meegebrachte bench worden geplaatst en naar het vliegtuig worden gebracht. Voor kleinere honden bestaat soms de mogelijkheid om deze met je mee te nemen in de cabine. Dit verschilt per maatschappij. Wij raden je aan om vooraf contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij om te bespreken wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn. 

Kan ik een rondleiding krijgen op Groningen Airport Eelde?

Ja, voor onder andere bedrijven en business clubs worden er rondleidingen georganiseerd. Voor meer informatie en/of het aanvragen van een rondleiding kun je contact opnemen met marketing@gae.nl. Er worden geen rondleidingen gegeven voor schoolklassen e.d. We hebben hiervoor een speciale kidspagina met informatie, proefjes en kleurplaten. Ook handig voor een spreekbeurt of werkstuk! 

Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid Groningen Airport Eelde bezoeken. Het panoramaterras van luchthavenrestaurant Bites & Flights biedt een mooi uitzicht over het platform en de start-/landingsbaan.
 

Ik ben mindervalide. Welke hulp kan ik krijgen?

Groningen Airport Eelde biedt aan invalide en mindervalide reizigers bijzondere voorzieningen om comfortabel te kunnen reizen. Je leest alles over deze voorzieningen op onze pagina 'speciale assistentie'.

Waar is de afdeling gevonden voorwerpen?

Voorwerpen die zijn gevonden op Groningen Airport Eelde kunnen worden afgehaald bij de handling. Zij zijn gevestigd in de terminal van de luchthaven (links in de terminal, schuin tegenover het reisbureau).