Word vriend

Draag je de noordelijke luchthaven ook een warm hart toe? Word dan donateur van de Stichting Vrienden Groningen Airport Eelde!

De Stichting Vrienden Groningen Airport Eelde is in het najaar van 1998 opgericht door een aantal ondernemers en particulieren met ondersteuning van de Kamers van Koophandel in Groningen en Drenthe. Zij vonden het hoog tijd om uiting te geven aan de waardering voor Groningen Airport Eelde, zoals die onder een grote groep noorderlingen leeft.

Positieve houding
De ’Vrienden’ hebben tot doel een efficiënte ontwikkeling van de noordelijke luchthaven te bevorderen. De voordelen die een sterke regionale luchthaven biedt aan de economische ontwikkeling van het Noorden, de noordelijke bevolking en de werkgelegenheid in deze regio staan daarbij voorop. Daarnaast wil de stichting - onder meer door het geven van informatie - onder de bevolking en in de media een positieve houding ten opzichte van Groningen Airport Eelde en de luchtvaart in het algemeen tot stand brengen. 

De donateurs van de Vrienden Groningen Airport Eelde ontvangen regelmatig een nieuwsbrief met informatie over ontwikkelingen op en rond de luchthaven. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan periodieke informatieve netwerkbijeenkomsten op de luchthaven.

Wil jij donateur worden? 
Dat gaat heel eenvoudig. Je meldt je aan door een e-mail bericht te sturen en je ontvangt zo spoedig mogelijk informatie.

Stichting Vrienden Groningen Airport Eelde 
Postbus 56
9990 AB Middelstum
T +31 (0)595 551 763
F +31 (0)595 551 943
I  http://www.vriendenairporteelde.nl/