Vacatures medewerkers luchthavenbrandweer

Groningen Airport Eelde is de regionale luchthaven van Noord Nederland en is de uitvalsbasis voor een zakenreis of vakantietrip èn toegangspoort voor bezoekers van Noord Nederland. Wij staan volop in de belangstelling. Recent hebben onze aandeelhouders gekozen om te investeren in verdere groei van de airport.

De luchthavenorganisatie is een team van ongeveer 60 enorm gemotiveerde mensen, die dagelijks werken aan een efficiënte, prettige maar vooral veilige luchthaven. Veiligheid zit in de genen van het bedrijf, maar weerhoudt ons niet om keihard te gaan voor de uitdaging om meer verbindingen, vluchten en passagiers te realiseren en de service te verbeteren.

Bij onze luchthavenbrandweer zijn fulltime vacatures ontstaan. Wij zoeken een:

Medewerker luchthavenbrandweer
(bevelvoerder)

De kandidaat die we zoeken heeft tenminste een afgeronde MBO vooropleiding richting Techniek en/of Sport. Daarnaast beschikt de hij/zij over de rijbewijzen BC(E) en over het brandweerdiploma Bevelvoerder Het is een pre indien onze nieuwe collega beschikt over een of meerdere van de volgende certificaten:

  • Certificaat vliegtuigbrandbestrijding manschap;
  • Certificaat vliegtuigbrandbestrijding bevelvoerder;
  • Certificaat brandweerchauffeur;
  • Certificaat instructeur (brandweer).

En wij zoeken een:

Medewerker brandweer
(manschap)

De kandidaat die we zoeken beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding richting (bedrijfs)autotechniek. Daarnaast beschikt de hij/zij over het brandweerdiploma Manschap en de rijbewijzen BC(E). Het is een pre indien deze nieuwe collega beschikt over (een van) de volgende certificaten:

  • Certificaat vliegtuigbrandbestrijding manschap
  • Chauffeursdiploma
  • Certificaat brandweerchauffeur
  • Certificaat oefenbegeleider

De nieuwe medewerkers maken deel uit van een team, bestaande uit een commandant en 22 brandweermedewerkers. Zij worden ingedeeld in een van de drie operationele ploegen. Iedere brandweerploeg staat onder leiding van een Hoofdbrandmeester-ploegchef en bestaat in totaal uit zeven medewerkers.

De luchthavenbrandweer werkt in een drie ploegensysteem. Hierdoor is er sprake van variërende werktijden en onregelmatige diensten gedurende 7 dagen per week volgens een vastgestelde rooster. Naast de reguliere (hoofd)brandweertaken, verrichten al onze brandweermedewerkers diverse nevenwerkzaamheden ter ondersteuning aan de diverse afdelingen van de luchthaven.

De aanstelling is op tijdelijke basis voor de periode van een jaar met uitzicht op een tijdelijk contract voor langere duur. Een medische (brandweer)keuring en een positief advies van de Binnenlandse Veiligheidsdienst zijn onderdeel van de procedure. De nieuwe medewerker woont of is bereid om te wonen in de directe omgeving van de luchthaven (maximale reistijd tussen de 20 en 30 minuten).

Een sollicitatiebrief vergezeld van uitgebreide cv kan voor 1 november 2017 gemaild worden naar worden naar Groningen Airport Eelde nv, t.a.v. Karin Themmen op het e-mailadres  k.themmen@gae.nl

Voor meer informatie over de vacature kan er telefonisch contact worden opgenomen met de heer Jan Huizing (commandant luchthavenbrandweer), telefoonnummer: 050 – 3097070.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.