Vacature stagiair(e) Grafisch Ontwerper

Groningen Airport Eelde is op zoek naar een

Stagiair(e) Grafisch ontwerper
startdatum september 2019

Liever echt iets doen in het werkveld in plaats van saaie stageklusjes? Dat snappen wij! Wij hebben voor jou een plek beschikbaar op de marketingafdeling van Groningen Airport Eelde. Zin in? Bekijk dan snel de vacature!

Werkzaamheden
Bij Groningen Airport Eelde krijg je de kans om veel zelf te doen. Een stagiair gaat bij ons geen kopietjes maken of alleen maar koffie halen. Je kent de clichés. Doen wij niet aan. Wat je wel gaat doen? Bouwen aan campagnes, bedenken van concepten en visuals. Jij creëert onderscheidend beeldmateriaal voor onze social media. Én je maakt offline materialen op zoals folders, advertenties en beurswanden. Daarnaast is bewaking van de huisstijl een niet onbelangrijke taak om het merk Groningen Airport Eelde verder te laten groeien.

Heb jij een goed idee? Spreek dat dan vooral uit! Daar worden wij blij van! Vinden wij het net zo gaaf als jij, dan is de kans groot dat je jouw idee ook mag uitvoeren. Wat wij je vooral kunnen bieden is de ruimte en de juiste begeleiding om te leren. Ook kun je bij ons je (afstudeer)onderzoek doen als je die hebt.  Jij bent een volwaardig lid van ons marketingteam waardoor we je ondersteuning zullen vragen bij veel verschillende marketingwerkzaamheden.

Profiel
Wij zoeken een derde of vierdejaars student die beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Je bent goed met Adobesoftware zoals Photoshop, Illustrator en InDesign en kunt ons op dat vlak ook nog wat leren;
  • Je volgt een relevante opleiding in de richting van vormgeving of communicatie;
  • Je bent creatief, flexibel en hebt een assertieve houding;
  • Je hebt ervaring en affiniteit met het ontwerpen van diverse middelen;
  • En je wilt werken bij een bedrijf waar geen dag hetzelfde is!

Waarom Groningen Airport Eelde
Voldoe jij aan ons profiel en ben je benieuwd wat wij jou kunnen bieden?

  • Je gaat werken bij een airport met ambitie om te groeien. Dit biedt enorme kansen in de diversiteit van je stage en de bijkomende verantwoordelijkheden;
  • Je krijgt de ruimte om veel te leren en projecten zelfstandig uit te voeren;
  • Je bent creatief bezig en kan invulling geven aan je eigen ideeën;
  • Je gaat werken in een leuke en informele werkomgeving;
  • Het is mogelijk om je stage te combineren met een afstudeeropdracht;

Over Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke regionale luchthaven met jaarlijks meer dan 200.000 passagiers. De luchthaven wil haar plek in de noordelijke samenleving verder uitbreiden en versterken door hard te werken aan nieuwe bestemmingen, hoogwaardige faciliteiten en een optimale dienstverlening.

Ben je geïnteresseerd in deze stageplaats? Stuur dan een mail met cv en motivatie aan Mirjam Bakker via m.bakker@gae.nl.