Vacature Medewerker Incheck

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je bijdraagt aan de optimale en klantgerichte afhandeling van onze passagiers? Dan hebben wij de baan voor jou! Bij Passenger Handling Service van de afdeling Handling is een vacature ontstaan voor een


Medewerker Incheck (m/v)

(parttime 10 tot 20 uur per week)

Jij zorgt met een glimlach voor een snelle en efficiënte afhandeling van onze passagiers. Je ontvangt de passagiers, registreert, controleert en voorziet ze van de juiste informatie. Je werk bestaat niet alleen uit het inchecken van passagier en hun bagage, maar ook het boardingproces, het begeleiden van en naar het toestel en administratieve taken behoren tot je werkzaamheden. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van de passagiers. Jullie werk is mensenwerk en dat straal je ook uit. Je houdt van dynamiek en kunt snel schakelen.

Wij vragen:

  • Werk- en denkniveau MBO-4; een opleiding Luchtvaart Dienst Verlening is een pré
  • Dienstverlenende instelling en goede sociale eigenschappen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Een flexibele instelling omdat onze werktijden tussen 05.00 tot 24.00 uur kunnen zijn
  • Je kunt, ook onder tijdsdruk, gemakkelijk schakelen tussen de diverse werkzaamheden
  • Rijbewijs B en eigen vervoer; dit in verband met onregelmatige diensten.

Belangrijke competenties in deze functie zijn klantgericht, stressbestendig, zelfstandig, integer,  veiligheidsbewustzijn en oplossingsgericht.

Wij bieden jou een dynamische, interessante en afwisselende baan in een werksfeer die open, informeel en direct is, met collega’s die oprecht trots zijn op hun bijdrage aan de luchthaven. Je krijgt verschillende (interne) trainingen voor je functie, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken met een ruime mate van verantwoordelijkheid. Wij betalen een marktconform salaris en hebben goede arbeidsvoorwaarden. De cao Groningen Airport Eelde is van toepassing.

De aanstelling is voor 10 a 20 uur per week, voor een periode van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Een medewerker incheck werkt met variërende werktijden en in onregelmatige diensten gedurende zeven dagen per week volgens een vastgesteld rooster. Woon-werkafstand maximaal 30 minuten. Een screening door de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst is onderdeel van de procedure.

Spreekt de functie je aan? Stuur dan voor 15 januari 2020 je gemotiveerde sollicitatiebrief vergezeld voorzien van een cv naar Karin Themmen, Manager HR (k.themmen@gae.nl).

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Inge van der Vinne (Manager Passenger Handling Service), telefoonnummer 050-3097007. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld