Tank jij straks een Boeing 737 bij Groningen Airport Eelde af?

Groningen Airport Eelde is de regionale luchthaven van Noord-Nederland en is de uitvalsbasis voor een zakenreis of vakantietrip en toegangspoort voor bezoekers van Noord-Nederland. 

De luchthavenorganisatie bestaat uit enorm betrokken en enthousiaste mensen die dagelijks werken aan een efficiënte, prettige maar vooral veilige luchthaven. Veiligheid zit in de genen van het bedrijf, maar weerhoudt ons niet om keihard te gaan voor de uitdaging om meer verbindingen, vluchten en passagiers te realiseren en de service te verbeteren. Wij zoeken een:

Coördinator Fuel Supply / Tankdienst

De  Coördinator Fuel Supply is bij onze luchthaven verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en levering van een veilig brandstofproduct aan luchtvaartuigen conform de eisen van het product, het beheren en toezicht houden op het materieel van de brandstofvoorziening en het brandstofdepot.

Je zal na aanstelling diverse aanvullende vakinhoudelijke opleidingen op het gebied van fuel supply moeten volgen en wellicht op termijn ook een brandweeropleiding.

Jij als nieuwe collega die we zoeken hebt minimaal:

  • een afgeronde MBO-4 vooropleiding
  • vijf jaar of meer werkervaring
  • leidinggevende ervaring
  • ervaring met het voeren van administratieve processen

Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Je bent een motivator, accuraat, nauwkeurig en je kunt goed plannen, organiseren en werken volgens vastgestelde procedures. Daarnaast beschik je bij voorkeur over de rijbewijzen BE/CE en certificaat ADR of bent bereid deze te halen.

Belangrijke competenties in deze functie zijn: leidinggeven (operationeel taakgericht), communicatie (extern en intern), zelfstandigheid, stressbestendigheid, netheid en aantoonbaar gevoel voor veiligheid.

De aanstelling is eerst op tijdelijke basis voor de periode van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Een screening door de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst en een medische aanstellingskeuring zijn onderdeel van de procedure. 

Spreekt de vacature je aan?

Solliciteer direct! Stuur voor 25 juni 2019 je gemotiveerde sollicitatiebrief en uitgebreide cv per e-mail naar: k.themmen@gae.nl t.a.v. Karin Themmen. 

Voor meer informatie over de vacature kan er telefonisch contact worden opgenomen met de heer Freddy Leistra (plaatsvervanger commandant luchthavenbrandweer), telefoonnummer: 050 – 3097070. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.