Medewerkers Brandweer

Word onderdeel van ons brandweerteam op Groningen Airport Eelde!

Door de groei van Groningen Airport Eelde is onze luchthavenbrandweer per direct op zoek naar nieuwe collega’s.

Groningen Airport Eelde is de regionale luchthaven van Noord Nederland en is de uitvalsbasis voor een zakenreis of vakantietrip èn toegangspoort voor bezoekers van Noord Nederland. Wij staan volop in de belangstelling. Recent hebben onze aandeelhouders gekozen om te investeren in verdere groei van de airport.

De luchthavenorganisatie is een groeiende organisatie en bestaat uit enorm betrokken en enthousiaste medewerkers, die dagelijks werken aan een efficiënte, prettige maar vooral veilige luchthaven. Veiligheid zit in de genen van het bedrijf. Daarnaast gaan wij keihard de uitdaging aan om meer verbindingen, vluchten en passagiers te realiseren en de service te verbeteren.

Wij zoeken:

MEDEWERKERS BRANDWEER

De nieuwe collega’s die we zoeken beschikken minimaal over een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur techniek of ICT (applicatiebeheer). Daarnaast beschikt hij/zij over het brandweerdiploma Manschap en de rijbewijzen BC(E). Het is een pré indien deze nieuwe collega beschikt over (één van) de volgende certificaten:

  • Certificaat vliegtuigbrandbestrijding manschap
  • Code 95 aantekening (voorm. chauffeursdiploma)
  • Certificaat brandweerchauffeur
  • Certificaat oefenbegeleider

De nieuwe medewerkers maken deel uit van een team brandweermedewerkers. Zij worden ingedeeld in één van de operationele ploegen.

De luchthavenbrandweer werkt nu nog in een drie ploegensysteem. Echter de kans is aanwezig dat we voor een andere vorm van roosteren gaan kiezen. Hierdoor is er sprake van variërende werktijden en onregelmatige diensten gedurende zeven dagen per week volgens een vastgesteld rooster. Naast de reguliere brandweertaken verrichten al onze brandweermedewerkers diverse nevenwerkzaamheden ter ondersteuning aan de diverse afdelingen van de luchthaven.

De aanstelling is op tijdelijke basis voor de periode van één jaar met uitzicht op een vast contract. Een medische (brandweer) keuring en een positief advies van de Binnenlandse Veiligheidsdienst zijn onderdeel van de procedure. De nieuwe medewerker woont of is bereid om in de directe omgeving van de luchthaven te wonen (maximale reistijd tussen de 20 en 30 minuten).

Een sollicitatiebrief vergezeld van uitgebreide c.v. kan voor 1 februari 2018 gemaild worden naar worden naar Groningen Airport Eelde nv, t.a.v. mevr. Karin Themmen op het mailadres  k.themmen@gae.nl

Voor meer informatie over de vacature kan er telefonisch contact worden opgenomen met de heer Jan Huizing (commandant luchthavenbrandweer), telefoonnummer: 050 – 3097070.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.