Medewerker luchthavenbrandweer

Groningen Airport Eelde is de regionale luchthaven van Noord-Nederland en is de uitvalsbasis voor een zakenreis of vakantietrip èn toegangspoort voor bezoekers van Noord-Nederland. De luchthavenorganisatie bestaat uit betrokken en enthousiaste mensen die dagelijks werken aan een efficiënte, prettige maar vooral veilige luchthaven. Veiligheid zit in de genen van het bedrijf, maar weerhoudt ons niet om keihard te gaan voor de uitdaging van meer verbindingen, vluchten en passagiers te realiseren en de service te verbeteren.

Wij zijn per direct op zoek naar:

Medewerker luchthavenbrandweer

Jij, als de nieuwe collega die we zoeken, beschikt minimaal over een afgeronde MBO opleiding. Daarnaast beschik je over het brandweerdiploma Manschap en de rijbewijzen BC(E). Het is een pré indien je beschikt over (één van) de volgende certificaten:
•    Certificaat vliegtuigbrandbestrijding manschap
•    Certificaat brandweerchauffeur
•    Certificaat oefenbegeleider

Je maakt deel uit van een team, bestaande uit één commandant en 24 brandweermedewerkers. Je wordt ingedeeld in één van de drie operationele ploegen. 

De luchthavenbrandweer werkt op dit moment in een 24-uurs rooster. Hierdoor is er sprake van variërende werktijden en onregelmatige diensten gedurende zeven dagen per week volgens een vastgesteld rooster. Naast de reguliere brandweertaken, verrichten al onze brandweermedewerkers diverse nevenwerkzaamheden ter ondersteuning aan verschillende afdelingen van de luchthaven.

De aanstelling is op tijdelijke basis voor de periode van één jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Een medische (brandweer)keuring  en een positief advies van de Binnenlandse Veiligheidsdienst zijn onderdeel van de procedure. Je woont of bent bereid om in de directe omgeving van de luchthaven te wonen; maximale opkomsttijd 60 minuten.

Spreekt de vacature je aan?

Solliciteer direct!  Stuur voor 18 juni 2019 je gemotiveerde sollicitatiebrief en uitgebreide cv per e-mail naar: k.themmen@gae.nl t.a.v. Karin Themmen. 

Voor meer informatie over de vacature kan er telefonisch contact worden opgenomen met de heer Freddy Leistra (plaatsvervanger commandant luchthavenbrandweer), telefoonnummer: 050 – 3097070.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld