Coördinator Fuel Supply / Tankdienst (m/v)

Coördinator Fuel Supply / Tankdienst (m/v)

Ben jij een motivator, planner, communicatief en kwaliteits- en veiligheidsbewust? Spreekt daarnaast een dynamische werkomgeving je aan waarbij je ook nog eens vliegtuigen tankt? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Onze Fuel Supply/Tankdienst is verantwoordelijk voor de betanking van vliegtuigen, helikopters en dergelijke met brandstof zoals JetA1 en Avgas. Onze vliegtuigtankers gaan met een tankwagen deze luchtvaarttuigen aftanken op ons platform.

Wij zoeken voor deze afdeling een nieuwe coördinator. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het managen van dit proces, voor de beschikbaarheid en levering van een veilig product. Tevens is de coördinator verantwoordelijk voor het beheren en toezicht houden op het materieel en het brandstofdepot. Maar daarnaast tankt hij ook vliegtuigen.  Het takenpakket is zeer afwisselend. Een uitgebreid overzicht van de kerntaken van de coördinator Fuel Supply / Tankdienst vind je via deze link.

Onze nieuwe collega is een motivator, accuraat, kwaliteitsbewust, en kan goed plannen, organiseren en werken volgens vastgestelde procedures. Daarnaast beschikt hij bij voorkeur over rijbewijs CE en certificaat ADR of is bereid deze te halen.

Belangrijke competenties in deze functie zijn: leidinggeven (operationeel taakgericht), communicatie (extern en intern), zelfstandigheid, stressbestendigheid, netheid en gevoel voor veiligheid.

Wij vragen:

  • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding en goede kennis van de Engelse taal
  • Minimaal vijf jaar werkervaring, bijvoorbeeld als meewerkend voorman of chef werkplaats
  • Ervaring met het voeren van een administratie
  • Leidinggevende en communicatieve vaardigheden

Zodra je bij ons bent gestart moet je in ieder geval nog verschillende vakinhoudelijke opleidingen bij de Shell op het gebied van Fuel Supply volgen.

Wij bieden jou een interessante en afwisselende baan in een werksfeer die open, informeel en direct is met collega’s die oprecht trots zijn op hun bijdrage aan de luchthaven.
Wij betalen een marktconform salaris (€ 2.371 – € 3.119), en hebben goede arbeidsvoorwaarden.
De cao Groningen Airport Eelde is van toepassing.

Een Veiligheidsonderzoek Burgerluchtvaart is een onderdeel van de procedure.
Spreekt de functie je aan? Stuur dan voor 16 september 2019 je sollicitatiebrief voorzien van cv naar Karin Themmen, Manager HR (k.themmen@gae.nl).

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer Freddy Leistra (plaatsvervanger commandant luchthavenbrandweer), telefoonnummer: 050 – 3097070.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld