Taxi's

Voor het bestellen van een taxi van en naar Groningen Airport Eelde kunt u contact opnemen met een taxibedrijf uit uw regio:

Taxi Onderneming Groningen: 06 - 46 10 97 25
Op vakantie of zakenreis? Bel onze luchthavenservice. In alle rust wordt u gehaald door een nette ervaren chauffeur. U wordt vervoerd in een ruime comfortabele Mercedes S-klasse. Voor onze luchthavenservice hanteren wij vaste prijzen, zodat u als klant niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Zie ook onze website: http://www.taxionderneminggroningen.nl/

Aalders Taxiservice: 06-50443400

Aalders Taxiservice is een vertrouwd taxibedrijf met een uitstekende staat van dienst. Steeds meer klanten kiezen vanwege hun goede ervaringen telkens opnieuw voor Aalders. Vanuit Groningen verzorgt Kor Aalders ritten door heel Nederland en ook van en naar Duitsland.

U wordt bij Aalders Taxiservice netjes en in stijl vervoerd tegen de normale prijs. Dat is voor ons vanzelfsprekend en wel zo passend.

Met de zekerheid dat u altijd uw vlucht haalt reist u met deze taxi in Groningen. U wordt bovendien voor de deur van de vertrek terminal afgezet. Voor u betekent dit geen gesleep met koffers of hoge parkeerkosten.

Na een lange reis breng ik u vlot en veilig weer thuis. Als u de aankomsthal van het vliegveld verlaat sta ik met mijn auto voor u klaar. U hoeft niet te wachten.

Exclusief airport vervoer met Aalders Taxiservice
U heeft exclusief de beschikking over de taxi. Er rijden behalve u en uw reisgenoten dus géén andere passagiers mee.

Met Aalders Taxiservice reist u in een comfortabele, ruime en nette Audi A6 die voorzien is van alle gemakken. U heeft de beschikking over aansluitingen voor smartphone, laptop etc. en de auto is voorzien van privacy glass.

Bel nu of reserveer een taxi van Aalders Taxiservice, telefoonnummer 06 50 44 34 00. E-mailen kan ook, naar info@aalderstaxiservice.nl