Londen: nu vanaf 19 euro!

Misschien ben je niet zo'n reiziger en plof je veel liever met je beste vriend Netflix op de bank. Misschien heb je niet zoveel geld voor een citytrip of misschien vind je vliegen doodeng. Er is echter één stad ter wereld die je bezocht móet hebben: Londen! Nu is je kans: van woensdag 15 tot en met donderdag 30 augustus gaan de MeeGa deals verder en verlagen we samen met Flybe de ticketprijzen van vliegtickets naar Londen. Alleen in deze actieperiode boek je dus al een enkeltje Londen vanaf 19 euro! MeeeeeGa!


 

Zoek en boek je tickets naar Londen!

3 redenen om in het najaar naar Londen te vliegen

 1. Herfstwandelingen in de prachtig gekleurde parken van Londen
  Eerlijk is eerlijk: voor een zonovergoten citytrip ga je niet naar Londen. Wel is de herfst dé perfecte tijd van het jaar om Londen te bezoeken. Vallende regendruppels en herfstbladeren zijn nergens zo romantisch als in de parken van Londen. Maak een lange herfstwandeling en geniet van alle herfstkleuren om je heen. De herfst in Londen is genieten!
   
 2. Londen is goedkoper in de herfst
  Het najaar is een van de goedkoopste periodes om naar Londen te reizen. De zomerdrukte is voorbij en de rijen bij populaire bezienswaardigheden zijn minder lang dan in de zomer. Ook zijn er veel leuke hotels in het centrum die hun prijzen flink verlagen. Natuurlijk geldt wel dat je op tijd moet zijn met boeken.
 1. Kerstshoppen in Londen
  In het najaar worden er talloze evenementen georganiseerd in Londen. Bezoek bijvoorbeeld het London Jazz Festival of vier op en rond 31 oktober Halloween. Vanaf half november licht Londen op en zie overal fonkelende en twinkelende kerstlichtjes gecombineerd met prachtig versierde kerstetalages. Staat kerstshoppen in Londen ook op jouw bucketlist?
Lees meer over Londen

Actievoorwaarden Londen 19 euro

 • De actie loopt van 15 augustus tot en met 30 augustus 2018. Na 30 augustus is een enkeltje Londen weer te verkrijgen vanaf € 30,-;
 • De korting is alleen geldig op vluchten naar Londen in de periode van 4 september tot en met 13 december 2018;
 • Het actietarief geldt enkel voor vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag.