Deze beroemdheden landden op Groningen Airport Eelde

Een favoriete opstapplaats voor noordelingen, maar ook voor beroemdheden is Groningen Airport Eelde de toegangspoort van het Noorden. Welke famous people zagen we de afgelopen jaren al voorbij komen?

★ Bekende voetballers

Bekende voetballers zijn voor velen niet onbekend. Zo mocht Groningen Airport Eelde verschillende bekende voetballers van oranje ontvangen op de luchthaven. En ook de selectie van de Noordelijke voetbalclubs vlogen vanaf de luchthaven. Voor bijvoorbeeld een trainingskamp of Europees voetbal. 

★ Coureurs

Rechtstreeks vanuit Monaco landde een van de formule 1 coureurs op onze luchthaven. Voor de opening van een van zijn fanshops kwam hij overvliegen. Het zal een kers op te taart zijn, wanneer hij in de toekomst op onze luchthaven landt om de Formule 1 te rijden op het TT circuit in Assen. Ook een motorcoureur mochten we verwelkomen afgelopen februari.

★ Muzikale beroemdheden

Afgelopen september ontvingen wij een bekende Franse DJ op onze luchthaven. Met een grote vuurwerkshow en een concert van de DJ werd het cruiseschip AIDAnova op de Meyer Werft in Papenburg officieel gedoopt. Een Amerikaanse zangeres queen of rock vloog jaren geleden op onze luchthaven voor een concert in Groningen. 

Vlieg nu naar Londen

Boek hier je vliegticket