Ga je voor je werk naar Kopenhagen? Vertrek vanaf Groningen Airport Eelde twee keer per dag naar deze bestemming. Het is maar net wat jou het beste uitkomt. Ook wanneer je terug wilt vliegen naar Nederland kun je kiezen uit twee vliegtijden. En met een vliegtijd van slechts 1 uur en 5 minuten vlieg je ook nog eens heel snel heen en weer. Ook op zakenreis naar Kopenhagen? Lees dan verder! Wij vertellen je alles wat je wilt weten.

In één dag heen en weer naar Kopenhagen

Ga je op zakenreis naar Kopenhagen? Bij vertrek vanaf Groningen Airport Eelde kun je in één dag heen en weer. Thuis wakker worden, ontbijten en ‘s avonds gewoon weer heerlijk in je eigen bed kruipen. Ideaal! Op doordeweekse dagen kun je elke ochtend om 06:45 uur vertrekken naar Kopenhagen en vervolgens om 20:35 uur weer terugvliegen naar Groningen Airport Eelde. Je landt altijd op Kastrup Airport, de grootste luchthaven van heel Denemarken.

Meer vliegopties voor jouw zakenreis Kopenhagen

Begin je de dag liever goed uitgerust? Er zijn meer vluchten op een dag naar en van Kopenhagen bij vertrek vanaf Groningen Airport Eelde. Je kunt ook om 18:45 uur vertrekken. Zo zoek je een hotel op en start je de volgende dag goed uitgerust aan jouw zakenreis. Terugvliegen is daarnaast ook mogelijk om 8:25 uur in de ochtend. Het is maar net hoe jij je zakenreis het liefst samenstelt.

Alleen maar voordeel

Als er één ding belangrijk is tijdens een zakenreis naar Kopenhagen dan is het wel tijd. Dat je in een dag heen en weer kunt vliegen bij vertrek vanaf Groningen Airport Eelde is dus top, maar daar blijft het nog niet bij. Wanneer je verplicht twee uur van tevoren aanwezig moet zijn op het vliegveld schiet je hier namelijk nog weinig mee op. Daarom hoef je slechts 40 minuten van tevoren aanwezig te zijn op Groningen Airport Eelde. Hoe fijn is dat! Je parkeert je auto direct voor de terminal en stapt zo de gate binnen.

Werken in een koffiebar in het centrum

Heb je tussen je afspraken door wat tijd over? Verplaats jezelf dan naar een hippe koffiebar in het centrum. In de hoofdstad van Denemarken weten ze namelijk wel hoe ze een goede kop koffie moeten maken. Het fijne is dat in Kopenhagen alles op loopafstand ligt en je dus gemakkelijk van de ene naar de andere plek wandelt. Zo weet je dat je even rustig een kopje koffie kunt drinken en kunt werken zonder te laat te komen op je volgende afspraak. De Democratic Coffee bar een absolute aanrader wanneer je wilt werken in rust. Deze koffiebar vind je namelijk in de centrale bibliotheek van de stad aan de Krystalgade 15. En de koffie? Die is er heerlijk!

Verschillende tickets en prijzen

Een enkele reis naar Kopenhagen vanaf Groningen Airport Eelde boek je al vanaf 99 euro. Hou er rekening mee dat dit de prijs is voor een Promo ticket, waarvan slechts één stoel in het vliegtuig beschikbaar is. Verder kun je kiezen voor een Low ticket (249 euro), Mid ticket (299 euro), een Full ticket (359 euro) of een Bulk ticket (299 euro). Je mag altijd 15 kilogram bagage inchecken en 6 kilogram handbagage meenemen, maar verder zitten er natuurlijk wel verschillen in de tickets. Kies je voor een Promo ticket of een Low ticket? Dan kun je geen restitutie aanvragen, het ticket niet omboeken en de naam op het ticket niet wijzigen. Bij een Mid ticket kun je de vlucht wel omboeken tegen een bedrag van 75 euro. Restitutie aanvragen of de naam op het ticket wijzigen is ook bij een Mid ticket niet mogelijk. Bij een Full ticket of een Bulk ticket zijn alle opties wel inbegrepen. Je kunt je ticket gratis omboeken, de naam wijzigen of restitutie aanvragen. Bulk tickets kun je afnemen vanaf tien stuks. Dat levert je natuurlijk een leuk voordeel op. Een beetje veel informatie? Bekijk alles nog eens rustig in onderstaande tabel.

Type ticket Prijs enkel Restitutie Naamswijziging Omboeken Bagage
Promo ticket € 99 X X X Incheck 15 kg
Handbagage 6 kg
Low ticket € 249 X X X Incheck 15 kg
Handbagage 6 kg
Mid ticket € 299 X X
€ 75 per ticket
Incheck 15 kg
Handbagage 6 kg
Full ticket € 359 Incheck 15 kg
Handbagage 6 kg
Bulk ticket* € 299 Incheck 15 kg
Handbagage 6 kg