Kan jij niet wachten om weer het eerste terrasje te pakken in de buitenlucht? Laat dat wachten maar zitten, want in Londen pak je ook gewoon een terrasje als het hartje winter is. Kom erachter welke rooftop bar jij kan bezoeken in Londen.

Top 3 rooftop bars in Londen

Vliegtickets naar Londen

1. Coppa club Londen

In de winter vind je deze warme iglo's in Londen op de rooftop van Club Coppa. Met een uitzicht op de Tower Bridge heb jij echt een A plek te pakken. Alleen al de warme en zachte dekentjes nodigen je uit om in deze glazen koepel de avond door te brengen. Op het dak van de Coppa Club in Londen staan verschillende iglo’s met hierin een ronde tafel en heerlijke dekentjes. De iglo’s zijn ontzettend knus aangekleed. Omgeven door lichtjes is dit de meest sprookjesachtige plek die we kennen. Naast deze verwarmde koepels, kun je ook binnen in het restaurant genieten van het prachtige uitzicht en het heerlijke eten.

Vliegtickets naar Londen

2. Radio Rooftop Londen

Wacht jij liever op de stralen van de voorjaarszon? Bezoek Radio Rooftop Londen, een van Europa's beste rooftopbars. Deze bar vind je op de tiende verdieping en biedt een spectaculair uitzicht over rivier de Theems die je in alle comfort kunt observeren vanaf stijlvolle, gezellige banken in de buitenlucht. Lokale eettip: chips en kaviaar. Voor de echte jetsetters.

Vliegtickets naar Londen

3. Sushisamba Londen

Bij het bezoek aan deze rooftop bar moet je niet benauwd zijn voor hoogtes! Sushisamba bevindt zich maar liefst op de 38ste verdieping. Het uitzicht is adembenemend. Alleen al de reis ernaartoe met de lift is al een een unieke ervaring. Vergeet niet te reserveren, want dit is een van de populairste sushirestaurants van Londen.

En psst... sushilovers met hoogtevrees, misschien is dit het moment om jouw hoogtevrees te overwinnen.