Ben jij wel eens gevlogen vanaf een regionale luchthaven in Nederland? De voordelen van een vertrek dichtbij huis zijn groot. Zo bespaar je bijvoorbeeld heel veel reistijd en daarmee ook een hoop geld. Maar wanneer je kiest voor een vertrek vanaf Groningen Airport Eelde zijn er nog veel meer voordelen te bedenken. Lees je mee?

Op een steenworp afstand van Groningen en Assen

Woon je in het noorden van het land? Dan zijn de voordelen van een vertrek vanaf Groningen Airport Eelde groot. Vooral wanneer je in Groningen of Assen woont. De luchthaven ligt namelijk op maar 15 kilometer afstand van Groningen. Lang in de auto zitten is daarmee verleden tijd. Rijd de A28 op, neem afrit 37 en je vakantie kan beginnen!

Snelle incheck

Een van de grootste voordelen van een vertrek vanaf Groningen Airport Eelde is dat de incheck een stuk sneller gaat. Dit is waar onze luchthaven bekend om staat. En zo begin je je vakantie toch een stuk relaxter. Want zeg nou zelf, lang wachten op de luchthaven is niet echt een top begin van je vakantie. Ook een aparte paspoortcontrole is in de meeste gevallen niet nodig.

Nooit te vroeg aanwezig!

Wanneer je vliegt vanaf Schiphol of een regionale luchthaven ver weg, moet je extra tijd incalculeren. We weten allemaal dat je niet precies op tijd kunt vertrekken en je rekening moet houden met eventuele files of vertraging van treinen. Dat samen met de twee of drie uur die je van tevoren aanwezig moet zijn op de luchthaven, zorgt ervoor dat je uren van tevoren moet vertrekken. Wanneer je maar heel kort hoeft te reizen, kun je beter incalculeren hoeveel tijd je kwijt gaat zijn aan je reis naar het vliegveld. Je kunt tot een uur of misschien nog wel korter van tevoren checken of er files staan en bent dan alsnog op tijd wanneer dit het geval is. Zo ben je nooit langer van tevoren aanwezig op Groningen Airport Eelde dan nodig.

Voordelig parkeren

Vertrek je met de auto naar het vliegveld? Wanneer je je auto tijdens je vakantie wilt parkeren op Schiphol kunnen de parkeerkosten nogal hoog oplopen. Wanneer je vertrekt vanaf Groningen Airport Eelde houd je een hoop geld in je zak. Sterker nog, op deze luchthaven betaal je de minste parkeerkosten van alle luchthavens in Nederland. En het bedrag dat je bespaart hebt, kun je natuurlijk weer heel goed gebruiken tijdens je vakantie. Daarmee houden de voordelen van een vertrek vanaf Groningen Airport Eelde nog niet op, want of je je auto nu parkeert op P1, P2 of P3, je kunt altijd lopend naar de terminal. Reserveer je parkeerplaats vooraf om nog meer kosten te besparen.

Groningen Airport Eelde is overzichtelijk

Tot slot voelt Groningen Airport Eelde lekker vertrouwd. Je belandt hier niet op een mega grote luchthaven waar je moet zoeken naar je gate en een half uur moet wandelen tot je deze hebt bereikt. Je stapt binnen, het is duidelijk waar je kunt inchecken en ook na de douane hou je dit overzicht. Je ziet alle gates en ziet ook waar je moet zijn. Zo kun je met een gerust hart beginnen aan je vakantie.

Boek nu jouw vliegticket naar Londen en geniet van de lentezon!

Boek hier jouw vliegtickets