Zo vliegt jouw tijd voorbij op de luchthaven

Je hebt zorgvuldig al je spullen gepakt voor jouw zonvakantie of citytrip. In gedachten sta je al met je tenen te kroelen in het zand of zie jij jezelf al lopen met je handen vol shoppingbags in Oxford Street Londen.  Voordat je het vliegtuig instapt naar jouw droombestemming moet je nog even wachten op onze luchthaven.

Hieronder lees je 5 anti-verveel tips zodat jouw tijd voorbij vliegt!

1. But first coffee

Het moment dat jij je eerste stappen al op de luchthaven zet begint je reis. Wacht comfortabel op je vlucht onder het genot van een hapje of drankje. Bestel een lekker broodje kroket of omelet, iets wat je misschien op je vakantiebestemming niet op elke straathoek kan bestellen. Bekijk hier het menu van Bites and Flights.

2. Maak je eerste vakantiekiekje

We maken onze eerste vakantiekiekjes vaak op bestemming. Maar hoe leuk is het om je eerste vakantiefoto te schieten op de luchthaven. Daar start je reis al. Maak jouw foto nog unieker met het vliegtuig op de achtergrond waarmee jij straks de lucht in gaat! O ja, vergeet de foto niet te delen op de socials en tag onze luchthaven er ook in. We zijn namelijk altijd opzoek naar leuke reisverhalen. Wie weet pikken we die van jou er wel uit!

3. Souvenirs battle

Ben jij je tijd aan het weg tellen terwijl je wacht op jouw vlucht? Ga dan samen met je reisgenoot de souvenir battle aan in onze Airportshop. De souvenir battle win je door de meest foute souvenir te kopen die je maar kunt vinden. Degene die de meest foute souvenir heeft gevonden wint. 
Geen zin in spelletjes? Verdiep je dan in jouw vakantiebestemming door een reisgids aan te schaffen om zo de leukste plekjes te ontdekken. 

4. Playground

Reizen met je kroost heeft altijd meer voeten in de aarde dan wanneer je met zijn tweeën reist. Daarom biedt ons luchthavenrestaurant Bites and Flights jou als ouder de ultieme ontspanning. Lees je nieuwe boek terwijl de kids spelen in de speelhoek van het restaurant. Een kop koffie of thee erbij en jouw vakantie begint!

5. Ruim je telefoon op

Staat jouw telefoon ook altijd vol met oude foto's, berichten en ongebruikte apps of groep-apps. Dan is dit het moment om jouw telefoon even op te schonen. Op deze manier maak je ruimte om straks ongestoord genoeg foto's te maken van jouw vakantie, zonder steeds de melding te krijgen dat je opslagruimte bijna vol is. Met deze tip verdrijf je de tijd en ben je ook nog eens productief bezig.

6. Vliegtuigen spotten op het terras

Hiervoor hoef je niet perse op vakantie te gaan, want vliegtuigen spotten kan altijd op onze luchthaven. Op het terras van bites and flights zit je bijna met je neus op de 737's. Wanneer je niet op vakantie gaat, maar wel graag de vakantiekriebels wil ervaren kan je altijd plaatsnemen op ons terras. Daarnaast is dit toch echt wel een leuk tijd verdrijf. Hoe vaak krijg je de kans om vliegtuigen te spotten van zo dichtbij? 

Ook zomerkriebels gekregen?

Boek hier je reis naar de zon!