Evenementen

Leigh Folk Festival

Van 25 t/m 28 juni vindt voor de 24e keer op rij het Leigh Folk Festival plaats, het grootste gratis entree festival in Engeland! Hier kunt u onder andere genieten van theater, muziek, dans, gedichten en nog veel meer. Meer dan 100 artiesten zullen hun opwachting maken en elk jaar worden er duizenden bezoekers naar het Leigh Folk Festival getrokken!

Harwich Festival of Arts

Het Harwich Festival of Arts biedt een grote diversiteit aan culturele activiteiten in de historische stad Harwich. Verder kunt u genieten van vele verschillende concerten, optredens en andere activiteiten. Meer dan 60 artiesten zullen zich op verschillende locaties presenteren! Het festival vindt plaats van 24 juni t/m 5 juli. 

“Rated in the top 15 Arts Festivals by the Sunday Times and in the top 8 European festivals by the Wire magazine”. 

Heritage Open Days

Op 10 t/m 13 september vinden de Erfgoed Open Dagen plaats. U krijgt gratis entree tot gebouwen of gedeeltes van gebouwen, die anders niet toegankelijk zijn voor publiek of een toegangsprijs vragen. De Heritage Open Days zijn geschikt voor jong en oud, er is voor ieder wat wils. Van kastelen tot torens, van gevangeniscellen tot woonhuizen, workshops en meer! 

Vliegtuigliefhebbers

Voor de vliegtuigliefhebbers zijn er diverse bezienswaardigheden en activiteiten. Neem bijvoorbeeld Europa’s grootste Eerste Wereldoorlog vliegterrein Stow Maries, in Essex. Klik hier  om de verschillende evenementen te bekijken die Stow Maries organiseert. Verder is er op 27 en 28 augustus de Clacton Airshow en op 12 en 13 september de Southend Airshow & Military FestivalSpectaculaire luchtshows die u als vliegtuigliefhebber niet wilt missen tijdens uw verblijf in Londen en omstreken!