Vluchten naar Lanzarote zijn gestart!

Geplaatst op:

Vandaag werd de eerste vlucht naar Lanzarote feestelijk onthaald met een ereboog en passagiers konden genieten van Spaanse muziek en koekjes.

Vanaf heden zal reisorganisatie Neckermann het hele jaar door vliegvakanties aanbieden naar Lanzarote met vertrek vanaf Groningen Airport Eelde. Vluchten vertrekken op zaterdag en worden uitgevoerd door transavia.com.

Door de grote vraag naar dit populaire Canarische eiland is dit een logische stap. “Naast Gran Canaria en Tenerife is er veel vraag naar Lanzarote vanuit de noordelijke provincies. Dit heeft ons doen besluiten om dit populaire Canarische eiland daarvandaan aan te bieden” aldus Reinoud Koot, manager capacity, yield & contracting bij Neckermann.

Het hele jaar door, vluchten op zaterdag
De vluchten, uitgevoerd door transavia.com. Pakketreizen op deze vlucht worden verzorgd door Neckermann en kunnen o.a. worden geboekt in de online shopwww.lanzarotevanafeelde.nl.  Elke week zal er op zaterdag een vlucht vertrekken, wat het makkelijk maakt om een volle week te boeken, zeker voor families met schoolgaande kinderen.  De bestemming zal het hele jaar door aangevlogen worden. Lanzarote is zowel in de winter als in de zomer een zeer aangename bestemming.

Een eiland met vele mogelijkheden

Lanzarote is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest populaire van de Canarische eilanden. Steeds meer Nederlanders zijn gecharmeerd van het meest noordelijke vulkanische eiland met zijn vriendelijke architectuur. De beroemde architect César Manrique heeft geprobeerd zoveel mogelijk het oorspronkelijke karakter van het eiland te behouden. Dit heeft ervoor gezorgd dat de gebouwen niet hoger mogen zijn dan vier verdiepingen en wit geschilderd. Daarnaast biedt Lanzarote een bijzondere natuur en een prachtig nationaal park wat bestaat uit verschillende vulkaankraters.