Vanaf vandaag weer 2x per dag vluchten naar Kopenhagen vanaf Groningen Airport Eelde

Geplaatst op:

Vanochtend, 4 maart 2019, is de eerste vlucht naar Kopenhagen vertrokken vanaf Groningen Airport Eelde. AIS Airlines vliegt vanaf vandaag elke werkdag twee keer naar de Deense hoofdstad. Bij aankomst van de retourvlucht vanuit Kopenhagen werd het toestel feestelijk onthaald met een ereboog.

Product voor de zakelijke reiziger
De vluchten worden uitgevoerd door een Jetstream 32. Reizigers kunnen zowel ’s ochtends als ’s avonds vertrekken en in één dag heen en weer. Arend van der Meer, CEO AIS Airlines: “Met dit product richten wij ons op de zakelijke reiziger die snel en zonder gedoe op de bestemming wil zijn”.

Marco van de Kreeke, directeur Groningen Airport Eelde: “Uit ervaring blijkt dat vanuit Noord-Nederland veel reizigers frequent voor zakelijke afspraken naar Kopenhagen vliegen. We zijn blij dat AIS Airlines deze marktbehoefte gaat invullen.”

Tickets boeken
Tickets Groningen – Kopenhagen zijn verkrijgbaar vanaf €99 ,- (enkele reis) en te boeken via aisairlines.com, groningenairport.nl, boekingswebsites en reisbureaus.

Vluchtschema

Groningen – Kopenhagen

Dag

Vertrektijd Groningen

Aankomsttijd Kopenhagen

Maandag t/m vrijdag

06:45

08:00

18:45

20:00

 

Kopenhagen - Groningen

Dag

Vertrektijd Kopenhagen

Aankomsttijd Groningen

Maandag t/m vrijdag

08:25

09:50

20:25

21:50


Voordelen zakelijke passagiers
Ook Flybe voert dagelijks een lijndienst uit vanaf Groningen Airport Eelde. Zij vliegen 11 keer per week naar London Southend Airport. Zowel de lijndienst naar Kopenhagen als naar Londen zijn ideaal voor de zakelijke reiziger. Door de goede bereikbaarheid van de luchthaven, parkeren voor de deur en de korte inchecktijden profiteert de reiziger op Groningen Airport Eelde van tijdwinst en comfort.

Bowy Odink, Commercieel manager Groningen Airport Eelde: “Als je in Noord-Nederland woont en je moet voor een zakelijke afspraak in Londen of Kopenhagen zijn kan je niet anders dan voor Groningen Airport Eelde kiezen.”