Twee maanden voor de start al 1500 inschrijvingen voor de eerste Mobility Service Airport Night Run

Geplaatst op:

Over twee maanden is Groningen Airport Eelde het toneel van de eerste Mobility Service Airport Night Run. Het bijzondere hardloopevenement voert lopers in het donker over de luchthaven en het omliggende terrein. Meer dan 1500 lopers hebben zich ingeschreven en de verwachting is dat dit aantal de komende tijd flink zal groeien. De organisatie raadt dan ook iedereen die verzekerd wil zijn van een startbewijs aan om bijtijds in te schrijven.

De Mobility Service Airport Night Run is een absolute must voor iedereen die nog meer beleving, spanning en vernieuwing in een hardloopevenement zoekt. Het parcours is 10 km lang waarbij het op de dag zelf mogelijk is een kortere afstand te kiezen van 7,5 km of 5 km. Deelnemers ontvangen bij inschrijving een unieke headlight. Daarnaast worden ook speciale arrangementen voor bedrijven aangeboden. Na afloop is een heuse afterparty.

Aan dit evenement is ook een belangrijk goed doel gekoppeld, namelijk: Amref Flying Doctors (www.amref.nl). Dit is de belangrijkste gezondheidsorganisatie in Afrika die werken aan een betere gezondheid voor kwetsbare mensen. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving een donatie doen.

Voor meer informatie, bekijk www.airportnightrun.nl

Schrijf je gelijk in!