Ryanair start zomer 2013 met lijndienst naar Girona

Geplaatst op:

Ryanair zal vanaf 31 maart starten met een nieuwe lijndienst naar het Spaanse Girona.

De vluchten worden twee keer in de week op donderdag en zondag uitgevoerd.

Girona is een prachtige stad in Catalonië welke een bezoekje waard is, maar biedt ook een uitstekende verbinding naar Barcelona.  Het is slechts een uur rijden naar de bruisende stad Barcelona. Daarnaast is Girona de gateway naar de Spaanse Costa Brava met bekende badplaatsen als Lloret de Mar en Tossa de Mar.

Girona is hiermee de derde zomerbestemming van Ryanair voor 2013 naast Palma de Mallorca en Milaan-Bergamo. De laatste vliegt ook deze hele winter. De drie routes worden allen twee maal per week non-stop uitgevoerd in de periode eind maart tot en met oktober. De drie lijndiensten spelen feilloos in op de veranderende markt waarbij steeds meer behoefte is aan rechtstreekse verbindingen en het kunnen boeken van losse tickets.  

Boeken
De vluchten naar Girona zijn te boeken vanaf €37 en zijn te boeken vanaf 20 december 2012 op de site van Ryanair: www.ryanair.com

Over Ryanair
Ryanair is een van de populairste low-cost maatschappijen van dit moment en verzorgt meer dan 1.500 vluchten per dag in 28 landen. Ryanair heeft een vloot van 305 nieuwe Boeing 737-800 vliegtuigen.