Ook in het hoogseizoen vluchten naar Ibiza

Geplaatst op:

Touroperators Neckermann en Thomas Cook hebben laten weten de periode van de Ibizavluchten te verlengen. Er is zeer veel animo voor vakanties naar Ibiza vanuit de noordelijke regio. De vluchten van Neckermann Reizen en Thomas Cook die in het voorseizoen werden aangeboden zijn nagenoeg volgeboekt. Daarom hebben zij nu besloten ook reizen aan te bieden in het hoogseizoen. In de periode 21 april tot en met 9 juni vinden de vluchten plaats op zaterdag. Vanaf 16 juli wordt er elke maandag rechtstreeks naar Ibiza gevlogen.

Veel vraag naar rechtstreekse vluchten naar Ibiza
“Onderzoek van de luchthaven zelf wees eerder al uit dat er veel vraag is naar rechtstreekse vluchten naar Ibiza”, aldus Carola Hoekstra, Managing Director Thomas Cook Nederland, “Inmiddels is, door de vele boekingen, bevestigd dat er inderdaad veel behoefte is aan vakanties naar dit populaire eiland van de Balearen.”

Exclusief voor Neckermann en Thomas Cook
De vluchten van Neckermann Reizen en Thomas Cook worden exclusief voor deze merken uitgevoerd door luchtvaartmaatschappij Nordica. Vakanties vanaf Groningen naar Ibiza zijn te boeken via Neckermann.nl en via het reisbureau onder het merk Thomas Cook. 

Eerste vlucht naar Ibiza
Zaterdag 21 april vindt de eerste vlucht van Groningen Airport Eelde naar Ibiza plaats. Passagiers krijgen een feestelijk welkom op de luchthaven.