Nieuwe zakenjet feestelijk onthaald op Groningen Airport Eelde

Geplaatst op:

Zojuist is de Cirrus Vision SF50 op Groningen Airport Eelde geland. Het is voor het eerst dat dit type toestel op Nederlandse bodem is. De jet werd feestelijk onthaald met een ereboog.

Steven Middendorp, Directeur General Enterprises is vol trots: “Het is bijzonder dat wij als eerste in Nederland dit toestel mogen verwelkomen. Een uniek moment voor ons”.
General Enterprises is gevestigd op Groningen Airport Eelde en heeft recent aangekondigd flink te gaan investeren in een uitbreiding. Steven Middendorp: “De uitbreiding op Groningen Airport Eelde is voor ons noodzakelijk. Wij zijn het grootste Cirrus Service Center in Europa. Straks komt hier ook het onderhoud van de Vision bij. Dat betekent dat we enorm gaan groeien.”

De Cirrus Vision SF50 is op de markt gebracht door Cirrus Aircraft, sinds jaar en dag marktleider met haar range van eenmotorige propellervliegtuigen die standaard uitgerust zijn met een parachute voor het gehele airframe. De Vision SF50 is een eenmotorig, lichtgewicht zakenjet. Het toestel maakt nu een ronde door Europa ter kennismaking aan het (zaken)publiek.