Nieuwe reis-app berekent je tijdwinst bij vertrek vanaf Groningen Airport Eelde

Geplaatst op:

Op de website van Groningen Airport Eelde is vanaf 20 juni een applicatie beschikbaar. Deze applicatie rekent uit of en zo ja, hoeveel sneller je op je bestemming arriveert wanneer je via Groningen Airport Eelde reist ten opzichte van een reis vanaf Schiphol. Zowel voor rechtstreekse bestemmingen als bestemmingen die met een overstap op Kopenhagen, München of Londen bereikbaar zijn vanaf Groningen Airport Eelde wordt de vergelijking gemaakt. De reis-app is te bereiken via groningenairport.nl/vergelijkjereis.

Bij het kiezen van een luchthaven speelt tijd en prijs een rol. Veel reizigers vergeten, wanneer ze vanaf Schiphol vertrekken, dat ze vanuit Noord-Nederland nog gemiddeld twee uur in de auto zitten, parkeergelegenheid moeten zoeken (en ook betalen) en ook nog 2 tot 3 uur van tevoren aanwezig dienen te zijn. Deze reis-app toont aan dat het allemaal veel sneller kan.

Vergelijking
Stel je woont in Loppersum en je wilt naar Praag (Praha) vliegen. Vlieg je dan vanaf Schiphol of vanaf Eelde? Via de reistool groningenairport.nl/vergelijkjereis blijkt dat vliegen van Groningen Airport Eelde uiteindelijk  92 minuten tijdswinst oplevert. In de reis-app is de vergelijking voor een tiental Europese bestemmingen te maken. Uitbreiding naar in totaal 100 wereldwijde bestemmingen is in de maak. Groningen Airport Eelde hoopt met deze service meer reizigers te kunnen verleiden om via Eelde te vliegen.