Nieuwe bestemming: Lanzarote!

Geplaatst op:

Reisorganisatie Neckermann vliegt vanaf november elke zaterdag naar Lanzarote vanaf Groningen Airport Eelde.

Door de grote vraag naar dit populaire Canarische eiland is dit een logische stap. “Naast Gran Canaria en Tenerife is er veel vraag naar Lanzarote vanuit de noordelijke provincies. Dit heeft ons doen besluiten om dit populaire Canarische eiland daarvandaan aan te bieden” aldus Reinoud Koot, manager capacity, yield & contracting bij Neckermann.

Het hele jaar door, vluchten op zaterdag
De vluchten, uitgevoerd door transavia.com, starten op 1 november 2014 en kunnen vanaf heden worden geboekt bij elk anvr reisbureau of op www.neckermann.nl. Elke week zal er op zaterdag een vlucht vertrekken, wat het makkelijk maakt om een volle week te boeken, zeker voor families met schoolgaande kinderen.  De bestemming zal het hele jaar door aangevlogen worden. Lanzarote is zowel in de winter als in de zomer een zeer aangename bestemming.

Een eiland met vele mogelijkheden
Lanzarote is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest populaire van de Canarische eilanden. Steeds meer Nederlanders zijn gecharmeerd van het meest noordelijke vulkanische eiland met zijn vriendelijke architectuur. De beroemde architect César Manrique heeft geprobeerd zoveel mogelijk het oorspronkelijke karakter van het eiland te behouden. Dit heeft ervoor gezorgd dat de gebouwen niet hoger mogen zijn dan vier verdiepingen en wit geschilderd. Daarnaast biedt Lanzarote een bijzondere natuur en een prachtig nationaal park wat bestaat uit verschillende vulkaankraters.

>>direct boeken in onze online shop