Eerste vlucht naar Guernsey vertrokken vanaf Groningen Airport Eelde

Geplaatst op:

Eerste vlucht naar Guernsey vertrokken vanaf Groningen Airport Eelde
Zondagmiddag 28 april is de eerste vlucht naar de nieuwe bestemming Guernsey (Kanaaleilanden) vertrokken vanaf Groningen Airport Eelde. De vluchten naar de Kanaaleilanden worden tot en met 23 juni elke zondag uitgevoerd door luchtvaartmaatschappij Blue Islands, aangeboden door touroperator Sunair Vakanties.

Bij aankomst op Groningen Airport Eelde is het vliegtuig feestelijk verwelkomd met een traditioneel watersaluut. Aan boord zaten 20 reisagenten die terugkeerden van een studiereis op de Kanaaleilanden. Vertrekkende passagiers naar de Kanaaleilanden werden verrast met een feestelijke attentie. Zij waren de gelukkigen die mee konden op deze geheel volgeboekte vlucht.

Marc van Amsterdam, directeur Sunair Vakanties: “De Kanaaleilanden zijn bij uitstek geschikt om te ontvluchten aan de dagelijkse drukte en te genieten van al het natuurschoon. Het is een fantastische bestemming die zich onder andere kenmerkt door de Engelse gastvrijheid en de Franse keuken. We laten Noord-Nederland graag kennismaken met deze unieke bestemming!’’.

De vluchten naar Guernsey waren in twee maanden volledig volgeboekt. Bowy Odink, Commercieel Manager Groningen Airport Eelde: ‘’Deze nieuwe bestemming is een mooie uitbreiding op het zomeraanbod vanaf onze luchthaven. Dat daar markt voor is in Noord-Nederland is overduidelijk, aangezien het hele seizoen in een record tijd uitverkocht was”.

Met de reisagenten en de directie van Sunair Vakanties is er een toast uitgebracht op de nieuwe route en het succes van de nieuwe bestemming.

Kanaaleilanden 2020
Sunair Vakanties heeft aangegeven goede hoop te hebben om volgend jaar wederom een charter vanaf Groningen Airport Eelde naar deze bestemming in te zetten.