Nieuwe bestemming Kanaaleilanden vanaf Groningen Airport Eelde volledig uitverkocht

Geplaatst op:

De vluchten naar Guernsey (Kanaaleilanden) zijn in een korte tijd volledig volgeboekt. De nieuwe bestemming is in december aangekondigd en daarmee in een opmerkelijke korte periode uitverkocht. Marc van Amsterdam, directeur Sunair: ‘’Tot op de laatste stoel! Wij hadden zelf veel vertrouwen in deze nieuwe bestemming, maar dat het zo snel vol zou zijn overtreft al onze verwachtingen’’.

Sunair en Groningen Airport Eelde zijn in december begonnen met promoten van de nieuwe bestemming. Onder andere een succesvolle presentatie-avond voor reisbureaus op de luchthaven, zorgde voor een opkomst van ruim 140 reisagenten uit de regio. ‘’Wij zijn de Noordelijke reisagenten zeer dankbaar. Zij hebben ons initiatief met beide handen opgepakt en een groot deel van de boekingen voor hun rekening genomen’’, aldus Marc van Amsterdam.

Sunair merkt dat er nog steeds veel vraag vanuit de markt naar de Kanaaleilanden is. Bowy Odink, commercieel manager Groningen Airport Eelde: ‘’Een volledig volgeboekt seizoen in zo’n korte periode is fantastisch. Het geeft tevens een mooi signaal dat er vanuit de Noorderlingen veel vraag is naar nieuwe bestemmingen vanaf Groningen Airport Eelde. We gaan ervan uit dat de Kanaaleilanden volgend jaar weer op het programma staan en gaan ons hard maken voor meer nieuwe bestemmingen!’’.

Op zondag 28 april vertrekt de eerste vlucht naar Guernsey vanaf Groningen Airport Eelde. Het seizoen loopt dit jaar tot 23 juni. Sunair heeft aangegeven goede hoop te hebben om wederom een charter vanaf Groningen Airport Eelde naar deze bestemming in te zetten.