Nieuw: eenvoudig tickets zoeken en boeken naar 100+ bestemmingen vanaf Groningen Airport Eelde

Geplaatst op:

Nieuw: eenvoudig tickets zoeken en boeken naar 100+ bestemmingen vanaf Groningen Airport Eelde

Vandaag heeft Groningen Airport Eelde een eigen boekingswebsite gelanceerd. Het is nu eenvoudiger om tickets te zoeken en boeken vanaf Groningen Airport Eelde naar bestemmingen zoals New York, San Francisco, Beijing, Stockholm, Rome en Manchester. Zo zijn op de nieuwe website bijvoorbeeld retourtickets vanaf Groningen Airport Eelde naar New York, in oktober, te verkrijgen vanaf € 400,-.

Natuurlijk zijn ook de tickets naar de rechtstreekse bestemmingen Londen, München en Kopenhagen eenvoudig te boeken via de nieuwe boekingswebsite www.groningenairport.nl.

Makkelijker boeken
Bowy Odink, Commercieel Manager Groningen Airport Eelde: “Een lang gekoesterde wens is hiermee in vervulling gegaan. Uit de markt kregen we vaak te horen dat men graag via Groningen Airport Eelde reist maar niet goed kan vinden waar die tickets te boeken zijn. Met deze eigen boekingswebsite is het voor iedereen makkelijker om tickets vanaf Groningen Airport Eelde te boeken.”

Service van Reisburo Internoord Leeuwarden
De nieuwe boekingswebsite is een samenwerking tussen de luchthaven, Reisburo Internoord Leeuwarden en Deovolente Research BV. Het reisbureau heeft tevens een telefonische klantenservice ingericht waar geïnteresseerden terecht kunnen voor vragen over het boeken van tickets.