Luchthavenrestaurant Bites & Flights feestelijk geopend

Geplaatst op:

Vandaag, 14 april, is het vernieuwde luchthavenrestaurant Bites & Flights officieel geopend. Vanaf heden is het restaurant 7 dagen per week geopend vanaf 10 uur. Zowel de passagiers van de luchthaven, zakelijke gasten als mensen uit de omgeving kunnen bij Bites & Flights terecht voor een borrel, lunch of diner.

Renske Bos, eigenaresse Bites & Flights: “We hebben vaak de vraag gekregen of wij als ondernemers gek zijn geworden om zoveel geld te investeren in deze locatie, gezien alle berichtgeving over het wel of niet rendabel zijn van Groningen Airport Eelde. Ik ben van mening dat de discussie over dit infrastructurele onderwerp niet met emotionele lading gevoerd moet worden. Laten we het nou eens zakelijk bekijken. Het behoud van de luchthaven is noodzakelijk voor een goed ondernemersklimaat. Wij geloven hierin, en dat is precies de reden waarom wij hebben geïnvesteerd. En daar zijn we trots op!”.

Tijdens het feestelijke evenement werd ook de Eclipse Jet 550 onthaald. Het toestel werd binnengevlogen door Sjoerd-Jan van Klaarbergen, de eigenaar van Winged-Dutchman Aero Service. Sjoerd-Jan van Klaarbergen: “Wij zijn de eerste commerciële operator in Europa van dit type toestel. De Eclipse is te huren voor (privé)zakenvluchten. Door middel van een boekingstool laten wij in één oogopslag zijn wat voordeliger is: vliegen met een reguliere lijnvlucht of met de Eclipse Jet 550.”

Marco van de Kreeke, directeur Groningen Airport Eelde: “Het restaurant heeft een geweldige metamorfose ondergaan. We zijn blij met een sterke partner als Bos&Bos. Het past binnen de kwaliteitsverbetering die we met ‘Liever vanaf Groningen Airport Eelde’ willen realiseren. Ook de vestiging van de bedrijven Winged-Dutchman Aero Service en JetLounge toont aan dat de luchthaven in beweging is.”

Opening restaurant Bites & Flights
Opening restaurant Bites & Flights
De Eclipse Jet 550 werd verwelkomd met een ereboog
De Eclipse Jet 550 werd verwelkomd met een ereboog