Spinning marathon op Groningen Airport Eelde

Geplaatst op:

Op zaterdag 17 augustus 2013 wordt op Groningen Airport Eelde het spinnen voor een huis event georganiseerd. Dit is een 6 uur durenden spinningmarathon voor het goede doel. De spinningmarathon begint om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur.

Fietsen voor een huis

Met de spinningmarathon willen de initiatiefnemers geld inzamelen voor de Wereldfoundation. Met de opbrengst worden huizen gebouwd in Bangladesh. Bangladesh is met zijn 150,5 miljoen inwoners één van de dichtsbevolkte landen ter wereld. 47 Miljoen van de inwoners van Bangladesh moeten met minder dan 1 dollar per dag rondkomen. Daarnaast zijn er jaarlijkse overstromingen in Bangladesh, waardoor mensen hun huis kwijt raken. De gehele opbrengst van de spinningmarathon zal worden ingezet om dit tegen te gaan en om huizen te bouwen tegen dit natuurgeweld.

Zo doe je mee
Inschrijven kan voor €50,- per uur per fiets. Ook kun je 6 uur als team 1 fiets addopteren voor €300,-.

Steun dit initiatief en doe mee! Schrijf je in via de website: www.spinnenvooreenhuis.nl of stuur een e-mail. Meer informatie over de Wereldfoundation en de actie Fiets voor een huis? Ga dan naar www.fietsvooreenhuis.nl.