Groningen Airport Eelde lanceert online parkeersysteem

Geplaatst op:

Vanaf 13 april 2015 kunnen reizigers op www.groningenairport.nl eenvoudig en snel een parkeerplaats reserveren op één van de drie officiële parkeerterreinen van Groningen Airport Eelde.  De tarieven variëren per terrein. Alle terreinen liggen op loopafstand van de terminal.

In de parkeerwebshop kan men de prijzen vergelijken, een reservering maken en via credit card of iDeal betalen. De parkeerplaats is hiermee gegarandeerd. De Duitse reiziger kan betalen via Giropay. De tarieven variëren per parkeerterrein waarbij het onderscheid o.a. is gebaseerd op de loopafstand van het betreffende parkeerterrein naar de terminal.

Wens van de reizigers wordt vervuld

“Uit marktonderzoek blijkt dat onze reizigers voordelige parkeertarieven belangrijk vinden en graag vooraf een plek op het terrein willen reserveren. Met dit systeem kunnen we daar feilloos op inspelen.”  Aldus Monique Clarisse, Manager Marketing & Sales. “ Daarbij ontvangen reizigers op de dag van aankomst bij het oprijden van het parkeerterrein de (reeds vooraf) betaalde uitrijdkaart, waarmee bij terugkomst direct kan worden uitgereden.

Reserveren is de meest voordelige manier van parkeren

Oprijden zonder reservering is uiteraard ook nog steeds mogelijk. Maar vooraf reserveren is voordeliger. Het maximum tarief bij een online reservering bedraagt € 50,00. In de online parkeermodule zijn altijd de meest actuele en voordeligste parkeertarieven te reserveren.