Corendon voegt Bodrum toe als nieuwe bestemming vanaf Groningen Airport Eelde

Geplaatst op:

Vanaf april 2015 is het mogelijk om met Corendon Airlines vanaf Groningen Airport twee keer per week, op dinsdag en vrijdag, naar luchthaven Bodrum Milas te vliegen. Dankzij deze vluchten wordt ook de Egeïsche kust met de populaire badplaatsen Bodrum, Marmaris en Kusadasi bereikbaar voor de vakantievierders in het noorden van het land.

Door de toevoeging van de vluchten naar Bodrum verdubbelt Corendon Airlines het aantal vluchten vanaf Groningen Airport Eelde. Naast Bodrum vliegt Corendon Airlines in zomer 2015 twee keer per week naar Antalya, dit jaar in combinatie met Maastricht Airport.

De heenvlucht van Groningen naar Bodrum zal circa vier uur en vijftig minuten bedragen met een tussenstop op Eindhoven Airport. De terugreis is rechtstreeks en wordt in minder dan vier uur uitgevoerd.

Corendon Vliegvakanties is de enige touroperator in Nederland die vakanties aanbiedt naar Marmaris, Bodrum en omstreken, Didim en Kusadasi voor zomer 2015 met vertrek vanaf Groningen. Zomer 2015 is nu al boekbaar en men kan nu al profiteren van extra hoge vroegboekkortingen.