AIS Airlines vanaf 4 maart naar Kopenhagen vanaf Groningen Airport Eelde

Geplaatst op:

Persbericht namens AIS Airlines

--

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij AIS Airlines gaat vliegen tussen Groningen Airport Eelde en Kopenhagen Airport. Arend van der Meer, CEO AIS Airlines: “Ons product past naadloos op deze route. Wij hebben de juiste vliegtuigen om stabiele betrouwbare verbindingen op te zetten op dunnere  routes.  Door te vliegen met brandstof efficiënte turboprop vliegtuigen met een wat kleinere stoel capaciteit hebben we een passend product”.

Product voor zakelijke reiziger
De maatschappij  gaat vanaf 4 maart 2x per dag vliegen tussen Groningen en Kopenhagen, zodat reizigers zowel ’s ochtends als ’s avonds kunnen vertrekken en in één dag heen en weer kunnen. De vluchten worden uitgevoerd met een Jetstream 32.  Arend van der Meer: “Wij richten ons met dit product op de zakelijke reiziger die snel en zonder gedoe op de bestemming wil zijn.” Tickets zijn vanaf heden online te boeken via groningenairport.nl, aisairlines.com, boekingswebsites of het reisbureau.  AIS Airlines is verbonden met alle grote ticketing-netwerken zoals Amadeus, Galileo en Sabre.

Invulling van marktbehoefte
Marco van de Kreeke, directeur Groningen Airport Eelde: “Wij hebben de afgelopen weken vele berichten gekregen van frequente, veelal zakelijke, reizigers die er flink van baalden dat de lijndienst naar Kopenhagen gestopt is. Deze reizigers vlogen soms wekelijks vanaf Groningen Airport Eelde. We zijn dan ook blij dat deze Nederlandse ondernemer die marktbehoefte gaat invullen”.

Over AIS Airlines
AIS Airlines is houder van het EASA - Air Operator Certificate (AOC). Het hoofdkantoor is gevestigd op Lelystad-Airport, maar de meeste operaties vinden plaats in Scandinavië en  Duitsland waar AIS haar eigen routenetwerk exploiteert.