60 vliegtuigen op Groningen Airport Eelde voor opening Cirrus Vision Service Center

Geplaatst op:

60 vliegtuigen op Groningen Airport Eelde voor opening Cirrus Vision Service Center

Een mooi gezicht op Groningen Airport Eelde; meer dan 60 Cirrus-toestellen staan vandaag op het platform. Zij komen vanuit alle hoeken van de wereld naar de luchthaven voor de opening van Cirrus Vision Service Center. Voor deze gelegenheid werd de luchthaven voor een dag omgedoopt tot ‘Cirrus Airport’.  

Het Cirrus Vision Service Center is een uitbreiding van General Enterprise, een uniek bedrijf dat als sinds 1993 op de luchthaven gevestigd is. Van heinde en verre komen Cirrus-eigenaren naar de luchthaven voor bijvoorbeeld onderhoud aan hun toestel of de aanschaf. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld klanten uit Griekenland, Italië, Dubai en Oman.

Recent heeft Cirrus een nieuw type toestel geïntroduceerd: de Cirrus Vision. De Cirrus Vision is een eenmotorig lichtgewicht zakenjet. General Enterprise is nu, als enige in Europa, ook voor dit type toestel hét Service Center.

General Enterprise heeft op het luchthaventerrein flink geïnvesteerd in een nieuw pand met hangaar. Gelijk naast de terminal staat nu het Service Center. De luchthaven heeft hierdoor een geheel ander aanzicht gekregen. “De afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Deze uitbreiding op de luchthaven is voor ons noodzakelijk”, aldus Steven Middendorp, directeur Cirrus Vision Service Center.

Marco van de Kreeke, directeur Groningen Airport Eelde: “We feliciteren General Enterprise met de opening van hun nieuwe pand. Fantastisch om te zien hoe hard dit bedrijf de afgelopen jaren is gegroeid. We zijn trots om als luchthaven plaats te bieden aan zo’n succesvol en uniek bedrijf.”